Досега всички диетолози изключваха категорично от теориите си бързото отслабване.

...
Досега всички диетолози изключваха категорично от теориите си бързото отслабване.
Коментари Харесай

Ура - Бързото отслабване е най-ефективно

Досега всички диетолози изключваха изрично от теориите си бързото намаляване. Но до през днешния ден! Бързото събаряне на непотребните килограми се оказа най-ефективно за искащите да се снабдят с съвършена фигура.

Това гласят резултатите от най-новото проучване, които бяха огласени на Международния конгрес по затлъстяването в Стокхолм.

Твърдението е революционно. По простата причина, че то влиза в несъгласие с най-честите рекомендации на лекарите и диетолозите, а също и на нормите на медицината, че бързото намаляване води до стрес на организма и е нездравословно.

Ръководител на проучването е доктор Катрина Пърсел от Университета в Мелбърн. Тя съпоставя бърза диета, при която се смъкват 1.5 кг седмично в период от 3 месеца, с постепенна диета, където участниците смъкват по половин кг за седем дни.

В проучването присъединяване са взели лица с почти тегло към 100 кг.

Изненадващо и за самите учени бързата загуба на непотребни килограми се оказва по-успешна за реализиране на мечтаното тегло. 78% от подложилите се на бърза диета реализират задачата си и топят до 15% от тежестта. Подобни резултати реализират едвам 48% от хората, при които загубата на тегло е по-умерена.

Разбира се, новите резултати незабавно си откриха критици, които да оборят положителната вест. Те разясняват, че проучването не регистрира трайността на постигнатите резултати. Според тях след опита участниците в него бързо връщат свалените килограми.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР