Досега от ИТН видяхме интриги и лъжи в парламента. В

...
Досега от ИТН видяхме интриги и лъжи в парламента. В
Коментари Харесай

Михаил Вешим: Слави е същият като Борисов – не приема другото мнение

" Досега от Има Такъв Народ видяхме интриги и неистини в Народното събрание. В моята среда няма гласоподаватели на тази партия. За тази партия гласоподаваха хората, които възпитаха 20 година с шоуто и цинизмите си. Бойко Борисов беше по същия метод – властнически и не приемащ другото мнение. Хората на Слави Трифонов имат гений, само че обичат парите. Спазва се някакъв сюжет. Чака ни Виденовата зима. Това съобщи пред БНР основният редактор на в. „ Стършел “ Михаил Вешим.

" Дано да не съм прав. Боя се дали няма 60 души, които не желаят да вземат 60 милиарда лева от парите на народа. Политиката към този момент не ме разсмива чак толкоз. Търся хумора в всекидневието. Политическата ирония доста бързо остарява и се обезценява, тъй като всеки ден има нещо ново. Понякога фейлетонистите произвеждаме доста нетрайни неща “, сподели още той.

" Слави непрекъснато гледа тъмно, постоянно се кара и е кисел. Има ли подобен водач? От негово име пишат във Facebook и приказва от диванчето, а се смееше, че Бойко Борисов се изказвал от джипката. Виновният е мандатоносителят за проваления мандат, тъй като не изиска разговор с другите партии. Не разбирам за какво коалиция да е мръсна дума. Не може с 65 депутати да се постанова мнение. Ако бяха 121 – добре, само че трябваше да се търси подпомагане с другите обединения. Най-дразнещо за хората е този език, който държат депутатите на Слави. С 650 000 гласоподаватели те не могат да въртят цяла България. Българските гласоподаватели този път би трябвало да си помислят по какъв начин гласоподава “, разяснява Вешим

Бел.ред.
Има Такъв Народ влезе в политиката на крилете на с обещанието за мажоритарни избори в два тура.
Предадоха ли концепцията в два поредни Народното събрание?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР