Досега никога не съм правил такива неща и моля да

...
Досега никога не съм правил такива неща и моля да
Коментари Харесай

Мъжът, който нахлу с взлом в бургаския затвор: Излязох от Психото

„ Досега в никакъв случай не съм правил такива неща и апелирам да бъда извинен за дейностите си. Баща ми може да го удостовери, приятелката ми – също. Аз в действителност не съм добре. Нямам спомен какво се случи оня ден. Същия ден ме пуснаха от Психото, където принудително бях заведен от полицията. Сега желая да отида непринудено там “- С тези думи се обърна през днешния ден към Бургаския Районен съд 32-годишният Николай Стоянов, който на 3 май т.г. дружно с 27-годишния Делян Дончев нахлу с щурм с „ Мерцедес “ в двора на следствения арест към пандиза в Бургас след гонка с полицията.

Днес прокуратурата изиска на Николай да се наложи непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а мотивът- закононарушението е осъществено с изключителна смелост, а с дейностите си е заплашил живота на инцидентни жители и чиновници на пандиза.

" Той би трябвало да бъде лекуван, а не да бъде в ареста. Не можем да приказваме за смелост, а за човек с тежки душевен проблеми ", сподели юристът му Радослав Николов. И настоя арестуваният да бъде пуснат под домакински арест с електронна гривна, защото по думите му, карцерът не е най-подходящото място за лекуване на психиатрични болести.

Николай е незает, а в коридорите на Съдебната палата стана ясно, вторият участник в екшъна- Делян Дончев, наследник на зърнопроизводители от Ямбол, с чийто първокласен „ Мерцедес “ със затъмнени стъкла са се придвижвали двамата, е освободен няколко часа по-късно. А повода, показаха от прокуратурата- нямало никакви данни за осъществено закононарушение от негова страна. Той е бил пасажер на предната седалка до водача, сподели прокурор Росица Панайотова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР