Дори скептиците в новогодишната нощ стават мечтатели и тайно от

...
Дори скептиците в новогодишната нощ стават мечтатели и тайно от
Коментари Харесай

Ето как да си намислите новогодишно желание, за да се сбъдне

Дори скептиците в новогодишната нощ стават мечтатели и скрито от всички, въображаемо изричат ​​най-съкровените си стремежи,

Как работи тази свята магия, всеки взема решение самичък: някои имат вяра, че първите минути на Нова година са вълшебно време, когато „ Вселената чува “, други имат вяра в силата на думите и мислите - когато хиляди хора насочат стремежи съвсем по едно и също време, се отваря портал и ние „ прескачаме “ там с нашите стремежи за нова кола или сполучлив брак.

По един или различен метод желанията на доста хора в действителност се сбъдват. За да влезете в листата на щастливците, използвайте инструкциите на специалистите.

Факт, а не искане

Ако желаете да отправите предпочитание под звуците на новогодишните камбани, тогава вярната дефиниция е доста значима. Колкото по-ясно и тъкмо е, толкоз по-успешен ще бъде резултатът. Основното условие е формулировката да бъде в настоящо време. Да: „ Здрав съм. “ Не: „ Искам да съм здрав. “

Неясната дефиниция може да ви изиграе неприятна смешка. Молейки да заживеете в нов апартамент в отговор, желанието се сбъдва, само че не както бихте желали. Например може да възникне незабавен случай с предходния апартамент...

Без "не " и "никога "

Не използвайте отричане като „ няма метод “, „ не “, „ в никакъв случай “. Също по този начин, не употребявайте думи като: „ бих желал “, „ бих направил “ и така нататък В този миг вашият енергиен капацитет е доста значим. Отношението би трябвало да бъде позитивно: насладата от новото време, конкретиката и настойчивото отбягване на неразбираеми формулировки са от значително значение.

Режим на отбрана

Желанието би трябвало да се пази в загадка, даже да не се загатва на никого за него. Също по този начин е извънредно значимо да повярвате, че то ще се сбъдне, защото мислите ви са сила. След това би трябвало да забравите за желанието. Вероятно ще вървите по посока на осъществяване на задачата с дейности, само че не си коства да си повтаряте непрестанно за съкровеното си предпочитание.

Желанията срещу някого са бумеранг

Гневът е една от най-мощните страсти. Следователно желанието, отправено срещу даден човек, със мощната сила на това обръщение, може да бъде „ чуто “. Но е рисково да се желае през новата година и в други дни да се санкционират врагове и хората, които са ви наранили – отрицателното предпочитание се връща като бумеранг.

Не можете да желаете нещо, вместо другите

Разбира се, желаеме околните ни да са щастливи и здрави през новата година, само че да насочваме пожелания за други хора не е вярно. Дори в случай че това предпочитание индиректно ще ви засегне - да вземем за пример, предпочитание брачният партньор ви да си откри работа или щерка ви да се омъжи. Смята се, че сходни стремежи имат неверно обръщение. Желанието би трябвало да бъде персонално и съкровено, без да се преекспонира.

Желанието не е любовна магия

Новогодишното благопожелание би трябвало да е реалистично. Невъзможно е да накарате човек да се влюби във вас, единствено под звъна на новогодишните камбани. Не губете време и не молете Вселената да накара избран мъж ненадейно да ви заобича. Но можете да поискате обич по друг метод - да откриете любовта.

Не забравяйте по едно и също време за първа точка, за спецификата, желанието „ Искам да срещна мъж “ може да се сбъдне - първият човек, който срещнете на улицата, ще бъде просто мъж. По-добре е да формулирате настояването по-конкретно: „ През 2021 година да имам връзка с мъж “.

Когато отправяте предпочитание, е значимо да сте подготвени да поемете отговорност за осъществяването му и да приемете вероятните последствия. Не забравяйте, че Вселената ще ви чуе и ще ви даде това, което желаете, в случай че го формулирате ясно и с положително обръщение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР