Дори преди търговията с Хуан Сото най-накрая да стане официална

...
Дори преди търговията с Хуан Сото най-накрая да стане официална
Коментари Харесай

Как ще изглежда редът за вата на Янките с Хуан Сото?

Дори преди търговията с Хуан Сото най-сетне да стане публична късно вечерта в сряда, Арън Буун сподели, че в действителност си е разрешил да мечтае по какъв начин ще наподобява всичко.

Бун към този момент не би трябвало да мечтае. Неговата задача в този момент е да разбере по какъв начин ще наподобява съставът му, макар че би трябвало да избере къде ще се включат двама от най-страховитите нападатели в играта – Сото и Арън Джъдж – е спор, който той ще посрещне с отворени прегръдки.

Удар на арбитър втори и Сото трети? Сото втори и арбитър трети? Буун не се е отклонил от потреблението на нетрадиционни водещи нападатели, тъй че може ли Сото даже да удря първи от време на време със арбитър зад него?

Така или другояче, това е главоболие за противниковите питчъри. Твърде постоянно през последните години янките са имали елементи от състава си, които са били прекомерно лесни за съперниците да преминат, или тъй като всички прилепи са били с дясна ръка, или им е липсвало влияние, или техните подходи са били прекомерно сходни - или композиция от всички гореизложеното....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР