Дори и в дъждовните дни вече не се притесняваме да

...
Дори и в дъждовните дни вече не се притесняваме да
Коментари Харесай

14 приказни рокли, с които със сигурност ще се откроим през юни

Дори и в дъждовните дни към този момент не се тормозим да носим обичаните си рокли. Толкова го чакахме този миг, в който няма да мислим дали необятния ни панталон ще си отива с онази цветна риза, по тази причина сме сигурни, че и вие като нас към този момент сте добавили нови находки в дрешника си. И в случай че още не сте ги разходили, то юни ни дава чудесна опция за това.
               

Със сигурност мини дължините са огромен шлагер този сезон, само че тях ще оставим по-скоро за полите и за тези, които ще могат да демонстрират самоуверено краката си. Ние оставаме на вълна миди и макси рокли, измежду които към този момент имаме любимия модел на французойките от нашия бранд, които ви неотдавна. Към него прибавяме и едноцветните модели, които са с обемен контур и са доста подобаващи за прикриване на недостатъци по тялото.
               

Със сигурност обаче красивите преобладават, без значение дали са флорални, нереални, анималистични или етно, тъй като някои от тях ни носят това чувство за бохо изискан, което е съвършено за лятото.

Колкото до аксесоарите, дългите рокли нормално стоят по-елегантно с равни сандали, изключително моделите с каишки към глезена. Мюлет обувките също прибавят изтънченост към копринените и дантелени модели, до момента в който някои рокли са съвършени за обичаните ни кецове. Разбира се, за публично събитие можете да ги замените със сандали или чехли на висок ток в ослепителен цвят (може и неутрален) и сме сигурни, че през юни ще имате задоволително мотиви да го извършите.
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР