Дори и на 58-годишна възраст Роб Лоу изглежда впечатляващо добре.

...
Дори и на 58-годишна възраст Роб Лоу изглежда впечатляващо добре.
Коментари Харесай

Ежедневните навици на Роб Лоу, които го държат в перфектна форма

Дори и на 58-годишна възраст Роб Лоу наподобява впечатляващо добре. Американският артист, добил известност през 80-те години, който е и продуцент, а напоследък и водещ на подкаст, разкри тайната за положителната форма, която съумява да резервира толкоз време.
 Средиземноморската диета - преимущества и изгоди за здраве и събаряне на непотребните килограми
Как да свалим насъбраните килограми към празниците

Средиземноморска диета за начинаещи

В скорошно изявление за списание Е! артистът, чиято последна роля е в кино лентата на Netflix Dog Gone, споделя своите ежедневни хранителни привички. Като натъртва главно на диетата, която прецизно съблюдава години наред, в действителност десетилетия. А точно, диетата на Аткинс.

Този хранителен режим, който е възприеман и много спорно, стана прочут с ниския си прием  на въглехидрати, напомня Eat This, Not That. Което, от своя страна, води до бързи резултати при предпочитание за намаляване. И Роб дотолкоз възприема този вид диета като метод на живот, че даже става неин бранител и представител. " Предимсвото ѝ че не изисква чак токова съществено отношение. Дава ми опция даже да върша нещата, които обичам - като да вземем за пример да отида в някое заведение и да не се чудя какво избера от менюто ", изяснява Лоу.

И продължава: " Интуитивно съблюдавам храненето по метода на Аткинс от години. И се усещам доста добре - поради ниското наличие и на въглехидрати, и на захар. А най-хубавото е, че това ми оказва помощ да дремя добре. А науката неслучайно споделя - повече сън за хубост. И освен, положителният сън въздейства и на мозъка и на психическото положение като цяло. "

Лоу прецизира и, че не е нужно човек да се лишава от всичко, спазвайки режима на Аткинс. Актьорът дори си има обичано лакомство и това е протеиновият шейк " Atkins Iced Coffee Vanilla Latte ". " Съдържа 15 грама протеин и също толкоз кофеин. А аз обичам кофеина. Пия го всеки следобяд към 16:30. "

Но няма по какъв начин и без физическа интензивност. А съгласно думите на самия Лоу, той е " в действителност, в действителност физически деен ". Пред Men`s Health споделя, че обича да спортува навън - от разходки и туризъм до сърф и голф. " Един ден обричам на повдигането на тежести. Друг ден отивам на голф. Аз съм доста физически деен и даже се шашардисвам, в случай че не консумирам някъде физическата си сила. Дори изпадам в меланхолия, ставам латентен и нестимулиран " споделя артистът. И добавя, че тренировките са му приоритет, даже на фона на необикновено под напрежение график, който непроменяемо върви с това да си сполучлив артист. Уточнява, че приблизително към 40 минути са изцяло задоволителни за поддържане на положителната форма.
 Кралица Летисия, диета, Николас Периконе и с какво се храни, с цел да наподобява толкоз добре
С какво се храни Летисия, с цел да наподобява толкоз добре

Тайните на испанската кралица

А на въпроса какво за Роб е почивен ден, той дава отговор, че нормално наподобява като " кардио сесия за към 45 минути ". Но че е и почитател на положителната старомодна разходка. " Разходките не са единствено за възрастни хора. Започнах постоянно да се разхождам и това ми носи огромно наслаждение ", показа преди време звездата пред GQ. " Всички знаем, че това да е добре за телата ни, само че може да се изненадаме какъв брой добре повлиява и на душeвността. Преди мислех, че разходката е загуба на време. Но в този момент съзнавам какъв брой съм сбъркал и че, положителната разходка е нещо ужасно ", приключва Роб.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР