Дори и да се притеснявате, че сексът след дълга суша

...
Дори и да се притеснявате, че сексът след дълга суша
Коментари Харесай

Как да избегнем чувството на неловкост, когато излизаме от сексуална суша?

Дори и да се притеснявате, че сексът след дълга суша може да бъде унищожително неуместен, това не значи, че автоматизирано ще бъде преживяване без искри. Защото даже и сексът след полова суша може да бъде трогателен.
Ключът се крие в метода, по който подхождате към него.
Сухите креватни интервали предизвикват полова тревога, най-малко при множеството хора. Ето няколко съвета по какъв начин да признаете неудобството и да създадете полово прекарване, което провокира по-малко безпокойствие и повече непосредственост?

Не прекалявайте с упованията
Ако не сте били интимни отдавна, да станете още веднъж горещи и секси евентуално, ще бъде малко неловко за вас и това е добре.
Най-важното нещо, което може да извършите, с цел да смекчите тази несръчност и да не попаднете в клопката на „ знаех си, към този момент не знам по какъв начин да върша секс “, е да зададете реалистични упования към обстановката.
Точно както карането на колело може да бъде неловко и раздразнително, когато не сте го правили от известно време, подобен може да бъде и сексът.
Създавайки реалистична картина в мозъка си, вие намалявате залозите. И когато сексът се усеща като по-малко осъществяване, което би трябвало да извършите вярно, има по-малко напрежение.
Това, несъмнено, не значи, че се примирявате с неприятния секс.
По-скоро да деянията малко съчувствие към себе си и колегата си и да знаете, че в случай че нещата са малко смущаващи или неспокойни по време на акта, това не е краят на света.

Чувствайте се комфортно един с различен
Да скочите дружно в леглото (или да вършиме секс на кухненския остров), евентуално ще се усеща малко обезсърчително първоначално. Но когато се усещаме неловко от концепцията, това може да ни помогне да бъдем близки по други способи.
Ако сте от вида двойка, която е изгубила възприятието си за физическа фамилиарност като цяло, това може да значи основаване на физически допирни точки през целия ден. Например може да си поставите за цел да седите близо един до различен на дивана или да се държите за ръце, когато се разхождате.
Правейки това, вие превръщате докосването, което с времето може да се трансформира в полово, в по-естествено.
Ако се чувствате прочувствено отдалечени и в случай че това, което провокира полово предпочитание, е прочувствената фамилиарност сред вас двамата - пробвайте извършения, които провокират непосредственост.
Задавайте си въпроси, свързани с вас като обособени персони и като едно цяло, това е превъзходен метод за задълбочаване на връзката.

Говорете за безпокойството си преди секс
Както при всички полови провокации, връзката е основна. Така че, в случай че се чувствате нервни, кажете на колегата си. Ако се притеснявате, споделете страховете си.
Откриването на вашите страсти и паники е превъзходен метод да се почувствате по-близки, което може да помогне за облекчение на някои терзания по отношение на идното ви полово прекарване.
Може да сте нервни за това, че имате ръждясала техника, когато угаждате на колегата си. Че ви е невероятно да стигнете до оргазъм по време на секс или че ерекцията ви е неуверена.
Когато споделите това с колегата си, вие създавате опция да премахнете нещата, които ви потискат, или да деянията креативност към методите за взаимно справяне със страха.

„ Приказки в леглото “
Правенето на секс след дълъг интервал от време може да докара до секс, който не се усеща както преди. Това от време на време може да е задоволително, с цел да задейства паника от вътрешната страна.
Изведнъж сме хвърлени в лавина от мисли като:
• Сигурно има нещо неправилно в мен.
• Партньорът ми очевидно към този момент не ме притегля.
• Това евентуално значи, че би трябвало да се разделим.
В края на краищата – на всички ни е продадена лъжата, че сексът, който не ви вълнува, по някакъв метод значи, че нещо не е наред с вас, колегата ви или връзката ви. И това е постоянно срещан мит за това за какво двойките стопират да вършат секс.
Най-важното нещо, върху което би трябвало да се концентрирайте, когато тревожни мисли завладеят мозъка ви, е по какъв начин да успокоите нервната си система.
Не подценявайте гушкането след секс, с цел да се освободи окситоцин (хормонът на свързването) или вземете топъл душ.

Четири области, върху които да се концентрирайте
• Съсредоточете се върху определянето на реалистични упования за първото ви полово прекарване след дълга пауза.
• Говорете за терзанията и страховете си с колегата си.
• Чувствайте комфортно прочувствено и/или физически.
• Разработете способи за непосредственост след секс, които укрепват връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР