допусна грешна стъпка в първия си шампионатен мач за 2024

...
допусна грешна стъпка в първия си шампионатен мач за 2024
Коментари Харесай

Етър спря ЦСКА 1948 с гол от късна дузпа


позволи неверна стъпка в първия си турнирен мач за 2024 година Червените направиха 1:1 в гостуването на последния Етър във Велико Търново.

Педриньо вкара за алените в 50-ата минута след хубава флангова офанзива. Стив Фуртадо стартира нападението, топката мина и през Талис, който подаде на Педриньо. Той пък закъснение засече топката в долния десен ъгъл на вратата на Мартин Величков.

Треньорът на домакините Светослав Петров опита да реагира с четворна промяна малко след час игра. Тогава на терена се появиха Жан-Марк Тибу, Горка Ларучеа, Иван Василев и Ловре Кнежевич. Виолетовите натиснаха и в последната минута получиха дузпа.

Излизащия от наказателното поле Кнежевич беше бутнат в тил от Никола Илиев и след обзор на ВАР Васимир Ел-Хатиб отсъди нарушаването. Новото попълнение Иван Василев невъзмутимо вкара с удар в долния десен ъгъл.

„ Най-вече скърбя за пропуските и недобре изиграните обстановки пред вратата на Етър. Такава неточност в 90-ата минута няма и в детските обединения. Не мога да схвана по какъв начин направихме такава неточност за дузпа. Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Аз персонално не виждах по какъв начин няма да успеем да победим “, съобщи треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов.

„ Хареса ми реакцията на тима, откакто получихме гол. Много съм удовлетворен от играчите, които се появиха на терена като запаси. Не ми хареса това, че не бяхме добре проведени на моменти. Изостряхме играта в моменти, в които това не беше належащо. Сега сме по-добре физически, тъй като до последните минути натискахме и не се предадохме “, съобщи треньорът на Етър Светослав Петров.

Тимът му има 10 точки,м три по-малко от предпоследния Ботев Враца и шест по-малко от 14-я Пирин. ЦСКА 1948 е шести с 36 точки, пет повече от седмия Арда.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР