Допреди няколко години имаше мироопазващи мисии в ООН в тези

...
Допреди няколко години имаше мироопазващи мисии в ООН в тези
Коментари Харесай

Катя Илиева: Шпицкоманди работят в медиите на Пеевски

Допреди няколко години имаше мироопазващи задачи в Организация на обединените нации в тези страни, които са на по 20-30 места пред нас в класацията на ”Репортери без граници ”. Това съобщи основният редактор на Frognews.bg Катя Илиева в ”Шоуто на Слави ”.
" Репортери без граници не е инцидентна организация, тя е наградена от Европейския парламент. Аз се усещам нещо приблизително сред африканка и севернокорейка, тъй като се намираме там. Ако " Репортери без граници " дойдат да създадат класацията сами, може да ни сложат и зад Северна Корея ", разяснява Илиева.

" Мотивирана съм, тъй като в медията, в която работя в този момент Frognews.bg никой не ми е казвал за кой и какво да пиша. Това не бе по този начин в предходната медия, в която съм работила - медията на Пеевски " Телеграф ". В тези медии има така наречен шпицкоманди, хора, които несъмнено пишат по поръчка. На мен също са се опитвали да ми поръчват такива материали, извика ме човек от управлението и ми поръча да измисля връзка сред премиера Бойко Борисов и сръбския наркобос Сретан Йосич. Давали са ми поръчка и да бъде изобличен Румен Петков, трябваше да се търси нещо към децата му ", изясни още основният редактор на Frognews.bg.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР