Donuts Factory Plovdiv отвори врати на 12 март и предлага

...
Donuts Factory Plovdiv отвори врати на 12 март и предлага
Коментари Харесай

ново място: Donuts Factory

Donuts Factory Plovdiv отвори порти на 12 март и предлага към 10 типа донъти с друг заряд и глазура. Не можете да седнете да ги изядете на място, само че пък работното време дава опция да се отбиете, когато пожелаете, сред 10 и 22 ч. и да си купите апетитен донът за из път или за у дома.
Фотограф: Симона Недевска
Тестото за донътите се меси и пече на място, на момента и те са изключително пресни и пухкави. За глазурата се употребяват висок клас естествен бял и млечен белгийски шоколад, а пълнежите са шамфъстък, лешников крем, ягода и други За спомагателна декорация са употребявани обичани усети като " Рафаело ", " Фереро ", " Орео ", " Буено ", " Милка " и " Тофифи ".
Фотограф: Симона Недевска
Цените са 6.40 и 3.50 лева, като разликата идва от употребяваните артикули за заряд и глазура. Донътите от по-евтиния вид са с по-малко декорация и шоколад и са рекомендацията от притежателите към хората, които не са опитвали донът до момента: " Ако човек желае да опита текстурата на самия донът и неговата пухкавина, то нашият донът с ягодов заряд и пудра захар от горната страна е най-подходящият избор ".

Задължително би трябвало да пробвате и Donut Pistachio с заряд шамфъстък и декорация от бонбони " Рафаело ", който през първия ден е и най-продаваният в заведението.
Реклама
Идеята за donuts shop на съдружниците Милен и Георги се заражда още преди 4-5 години, около пътуванията им до Англия, Германия и Нидерландия, където разкрили какъв брой известни са донътите. Пътищата им все се разминавали до наскоро, когато Милен се прибира назад в България и двамата вземат решение да пристъпят към реализацията на концепцията. Понеже в България и в частност Пловдив нишата към момента не е запълнена, вземат решение да отворят обекта си точно тук.

Локацията е извънредно отзивчива - на ул. " Гладстон ", против Дома на културата " Борис Христов ". " Първоначално нашите проекти бяха да отворим към лятото, само че като видяхме това място, взехме решение незабавно да действаме ", споделя Милен.
Автор: Симона Недевска
Основната им група клиенти са най-вече младежи сред 18 и 28 години. Няколкото гимназии в непосредствена непосредственост са огромно преимущество на местоположението. През първия ден към 40% от клиентите били чужденци, зарадвани от новината за още качествени донъти в Пловдив.

Необичайно дългото за подобен вид магазин работно време притежателите изясняват с това, че един от моловете в града е доста близо и неговите гости биха се спирали при тях на връщане от там.
Реклама
През идващите месеци имат намерение да предложат на клиентите си и няколко типа солени донъти, а в по-дългосрочен проект - и донъти за пиянство, които ще се разрушават като шейк.

ул. " Гладстон " 62

понеделник - неделя, 10:00 - 22:00 часа
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Войната в Украйна 2 Политика 3 Политика 1 Енергетика 2 Политика 3 Икономика 1 Войната в Украйна 2 Политика 3 Политика Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Неща
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР