Дони вече плаши с вида си Певецът е станал живи мощи

...
Дони вече плаши с вида си
Певецът е станал живи мощи
Коментари Харесай

Не й ли пука на Нети: Дони стана живи мощи!

Дони към този момент плаши с типа си

Певецът е станал живи мощи и не наподобява на себе си.Двойката, сякаш заживя на морето и не си потегля. Като знаем потопа, който отнесе хора и къщи, двамата се вършат на смели и не потеглят оттова. Въпреки че не стопират да тръбят, че доста работа ги чака в столицата.

Колежката на Нети-Силвия Петкова се оплака в мрежата, че е заклещена като в капан на морето. Снощи тя пропусна представлението си в Пловдив и се извини на почитателите си в нета.

Това евентуално не тормози Антоанета Добрева, позната повече като Нети и брачна половинка й Добрин Векилов, прочут като Дони. И двамата се усещат о, пристан измежду пясъците и морския бриз.

Само че с последната им обща фотография фейсбукарите безусловно настръхнаха от смут.Преди Дони беше слаб и  кокалест, в този момент безусловно е като ходещ скелет или живи мощи. Мнозина се питат по какъв начин има сили даже да се движи.

Въпреки че Нети не стопира да тръби, че умее да върти тиганите и да готви вкусотии, единствено че Дони не желал да хапва. Той си ядял единствено кълновете и веганските си работи и за друга храна не помислял.

„ Момиче, като го виждам, никак не е добре този мъж. Вземи ограничения, като той не желае да се храни, потърси профилирана помощ, тъй като работата отива на зле “, кахърят се почитателите и дават препоръки на половинката на Дони.

 

 

Тагове: Нети Дони Антоанета Добрева Добрин Векилов морето Черноморие Силвия Петкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР