Дони не е пешеходец за пример, видяха през обективите си

...
Дони не е пешеходец за пример, видяха през обективите си
Коментари Харесай

17 години след сватбата им Дони и Нети още се обичат, ходят като влюбени ученици - хванати за ръце

Дони не е пешеходец за образец, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”. Певецът прекосява улиците без въобще да се озърта за движещи се с висока скорост коли. Онзи ден той мина през оживено столично кръстовище, забол взор в директория с документи. И добре че до него беше жена му Нети, та да следи какво демонстрира светофарът. 

Преди да се зачете в книжата, Дони стискаше нежно кунката на брачната половинка си. Двамата умилиха много столичани, разхождайки се хванати за ръка из София. „ Женени са от толкоз години, а към момента се обичат. Приличат на влюбени възпитаници ”, разясниха между тях две мощно разчувствани дами.

Дони и Нети, които са съпрузи от 2001 година, се бяха екипирали с дебели якета за мразовития мартенски ден. На вратовете си те бяха омотали шалове, с цел да пазят гласните си струни от настинка. На папараците ни им направи усещане, че главата на звездното семейство най-накрая се е разделил с обичаните си кубинки, с които години наред трамбоваше и зиме, и лете. Сега той беше обут с черно-бели чепици на висока платформа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР