Доналд Тръмп победи племенницата си Мери Тръмп в съдебен процес,

...
Доналд Тръмп победи племенницата си Мери Тръмп в съдебен процес,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп спечели дело за наследство срещу племеницата си

Доналд Тръмп победи племенницата си Мери Тръмп в правосъден развой, в който тя упрекна някогашния президент на Съединени американски щати и двама та му братя и сестра, че са я измамили с завещание за милиони долари, заяви Reuters.

В решението си съдията Робърт Рийд от щатския съд на Ню Йорк в Манхатън постанови, че Мери Тръмп се е отхвърля от исковете си против роднините си в съглашение от 2001 година за наследството на бащата на Доналд Тръмп  - Фред Тръмп- старши. Рийд постанови, че съглашението, което дава на Мери Тръмп повече от 2,7 милиона $, не е нито „ артикул на несъразмерни и несправедливи условия “, нито „ случай, при който хипотетичните закани на ответниците са въведения към упражняването на свободната воля на ищеца “. Адвокатите на Мери Тръмп отхвърлиха коментар след решението.

Случаят се корени още от гибелта през 1981 година на бащата на Мери, Фред Тръмп - младши, по-големият брат на Доналд Тръмп. Тогава той оставя на 16-годишната по това време Мери печеливш пакет от недвижими парцели.

Мери Тръмп твърдеше, че нейните чичовци Доналд и Робърт Тръмп и вуйна Мариан Тръмп Бари е трябвало да пазят нейните ползи, само че вместо това са я „ изтласкали “ посредством съглашението от 2001 година, като са я лишили от десетки милиони долари. Мариан Тръмп Бари е пенсиониран федерален арбитър, а Робърт Тръмп умря през август 2020 година Адвокат по наследството на Доналд Тръмп и Робърт Тръмп не отговори незабавно на искане за коментар. Адвокатът на Бари  - Гари Фридман също отхвърли коментар.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР