Доналд Тръмп организира първия си предизборен митинг на мястото, където

...
Доналд Тръмп организира първия си предизборен митинг на мястото, където
Коментари Харесай

Тръмп организира първия си предизборен митинг

Доналд Тръмп провежда първия си избирателен протест на мястото, където през 1993 година се стигна до смъртоносна офанзива сред антиправителствен фетиш и федерални сътрудници, съобщи Агенция Франс Прес.

Уейко, щата Тексас, където се навършват 30 години от обсадата, се трансформира в крайнодесен знак на съпротивата против хипотетичната несъразмерна власт на държавното управление.

Митингът се организира на фона на все по-войнствените изказвания на Тръмп, който твърди, че се организира " лов на вещици " от прокурорите, които той назовава " човешка сган " и които водят каузи против него в Ню Йорк, Вашингтон и Атланта.

Очаква се водачът на републиканците да се обърне към най-малко 15 000 поддръжници, защото се приготвя за възможни обвинявания по отношение на заплащането на рушвет дни преди изборите през 2016 година на порнозвезда.

Някои от пристигналите в Уейко пристигнаха от други щати, нетърпеливи да видят завръщането на Тръмп в Овалния кабинет, като доста от тях носеха шапки MAGA или развяваха флагове, афиширащи акцията му.

" Зад Доналд Тръмп стои голяма мощ, която занапред ще се разпростира ", сподели 49-годишната Кели Хийт, която дойде от Джорджия. " Ще бъдете шокирани. "

Привържениците на Тръмп се втурнаха в Мемориала на обсадата в Уейко в петък, с цел да почетат паметта на към 80-те души, починали през 1993 година в обсадения от федерални сътрудници комплекс на сектата " Клон Дейвид ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР