Доналд Тръмп нарече настоящия президент Джо Байдън, враг на страната

...
Доналд Тръмп нарече настоящия президент Джо Байдън, враг на страната
Коментари Харесай

Тръмп нарече Байдън враг на САЩ

Доналд Тръмп назова сегашния президент Джо Байдън, зложелател на страната поради рецензиите към поддръжниците му, съобщи БГНЕС.

В четвъртък Байдън съобщи във Филаделфия, щата Пенсилвания, че Тръмп и неговите поддръжници са олицетворение на екстремизма, който заплашва самите основи на американската политическа система.

" Страната ни отива по дяволите...Милиони и милиони незаконни външни лица пресичат нашата граница ", сподели Тръмп в събота, говорейки също в Пенсилвания.

" Както знаете, тази седмица Джо Байдън пристигна във Филаделфия, с цел да произнесе най-ужасната тирада на омразата, произнасяна в миналото от президент на Съединени американски щати. Той наклевети 75 милиона жители...като опасност за демокрацията и враговете на страната ", продължи Тръмп, представен от американски и непознати медии. Врагът на страната той. Враговете на страната са той и групата, която го управлява. " " Речта му беше омразна и гневна. Между другото, на идната заран той не помни какво споделя ", уточни Тръмп.

Междувременно в петък, ден след речта във Филаделфия, Байдън разясни, че счита за опасност за демокрацията в Съединени американски щати не последователите на Тръмп, а хората, които са съгласни да употребяват принуждение за реализиране на личните си политически цели.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР