Доналд Тръмп-младши, синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп,

...
Доналд Тръмп-младши, синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Тръмп-младши продава тениски „Алек Болдуин убива хора“

Доналд Тръмп-младши, синът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, продава тениски на уеб страницата си за $27,99 в няколко разнообразни цвята с надпис: „ Оръжията не убиват хора, Алек Болдуин убива хора “.

Въпреки осъждането на някои консуматори на обществените мрежи, синът на някогашния президент на Съединени американски щати не разяснява продажбата на тениските и не ги отстранява от страницата си.
 Още един човек от обкръжението на Тръмп е с ковид Още един човек от обкръжението на Тръмп е с ковид
Приятелката на най-големия наследник на президента Доналд Тръмп е тествана позитивно за ковид, оповестяват американските медии, представен...

На 22 октомври на снимачната площадка на кино лентата " Ръст " и рани режисьора Джоел Суза. По-нататъшно следствие откри, че в револвера е имало същински патрони вместо халосен, а един от виновниците за случая е Дейв Халс, който не е спазил протокола за сигурност.

Преди няколко дни Доналд Тръмп-младши упрекна обществено артиста за случая посредством саркастични фотоси в обществените мрежи.

Бившият президент Тръмп и Алек Болдуин са в спор от известно време, а артистът се въплъти в облика на спорния политик в „ Saturday Night Live “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР