Доналд Тръмп е нарушил 250-годишното споразумение на Кралския политически елит

...
Доналд Тръмп е нарушил 250-годишното споразумение на Кралския политически елит
Коментари Харесай

Теория на конспирацията: Световното правителство залага на Радев, Борисов и ортаци - аут

Доналд Тръмп е нарушил 250-годишното съглашение на Кралския политически хайлайф и техните банки. Началото е положено през 1760 година от банковата империя на Ротшилд. Оттогава се смята, че работи и господства Световното държавно управление. Тръмп е нарушил най-малко няколко от главните правила на властелините – в никакъв случай против конституцията, в никакъв случай против институциите, в никакъв случай против жителите и прочие
Правилата наподобяват супер демократични, само че в действителност те разрешават да се развива бизнеса, да нарастват облагите, а значимо изискване за това е запазването на гражданските права и положителния климат за правене на пари.
Бойко Борисов счита, че е част от международния хайлайф. За следващ път го сподели и акцентира в четвъртък, когато нахлу на брифинга на Щаба за ковид и произнесе следващия нервозен монолог с преобладаващи нападки против президента Радев. Бил го нарекъл съдружник с Пеевски и Борисов е гневен. Похвали се също, че доста непознати държавници са му другари и му се възхищават.
Крайно време е някой от обилно платените съветници и пиари на Борисов да му каже, че Радев се дипломира през юни 2003 година с отличие като магистър ”Стратегически проучвания” след 44-седмично образование във Военновъздушния лицей ”Максуел” в Алабама. Радев приключва като № 1 измежду задграничните студенти и № 13 измежду всички общо 260 учащи се.
"Румен Радев е предстоящ стратегически водач, боец от ХХI век, подготвен да печели и да влияе на стратегическо равнище ", написа в дипломата на българския държавен глава.
По-рано през 1992 година в същото образователно заведение Румен Радев приключва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на славата.
Същият лицей е обвързван с Висшата военно-разузнавателна школа РУМО в Болинг, щата Вашингтон, а 11 випускници на ”Максуел” са оглавявали Агенцията по национална сигурност на Съединени американски щати.
Доскоро Борисов е вярвал, че той е любимецът на Белия дом и поддръжката е вечно. Един от причините за това е зетят на Тръмп – Джаред Къшнър, с който Борисов се хвалил, че е другар. Къшнър е подпомагал израелско-палестинските договаряния, също и ползите на Съединени американски щати на Балканите. Борисов обаче или не знае, или премълчава, че Къшнър е притежател на изданието New York Observer, в което остро е подложен на критика монопола и въздействието на кръга #Кой в българското медийно пространство. А Къшнър се употребява с доверието на Световния еврейски съвет.
Колко правила на Световното държавно управление е нарушил Борисов? Не можете да броите толкова… Може да сме външна страна, само че тези хора наблюдават всяка педя, където имат ползи. А в България към този момент имат такива, изключително откакто приятелят на Борисов Ердоган се прегърна приятелски с Путин и закупи ракетния комплекс С-400. Обсега на деяние е към 500 км, което ни визира директно...
Американските служби, както и такива от НАТО, от дълго време наблюдават банковите напредвания на огромни суми. През последните 15 години няма деспот, който да е съумял да употребява изнесените милиони и милиарди. Блокирани са им сметките в Швейцария, Англия, Съединени американски щати, Италия, ОАЕ, Франция и другаде. Има блокирани сметки и на български тандем в Дубай… Както и следствие по закона РИКО в Съединени американски щати, което е по следите на изпрани милиони от български политик-олигарх, свързван постоянно с премиера Борисов.
Българските хитреци грубо се заблуждават, в случай че считат, че сполучливо лавират сред ползите на Москва, Вашингтон, Анкара, Берлин, Брюксел, Лондон. Скоро ще се убедят. По сложния метод. През последното двайсетилетие Световното държавно управление е в положителни връзки с Москва, макар някои разминавания. Това важи и за Пекин. Когато става дума за милиарди и трилиони – съдействие се реализира и с взаимни отстъпки.
Борисов и кръгът край него са обхванати от скотски боязън. Затова са нападателни и брутални. Наливат стотици милиони в манипулирането на идните избори, с цел да запазят статуквото. Няма да стане.
Вярват, че могат да купят и заплашат всеки в България и да си обезпечат нужния брой гласове. Но са отписани от международните властници, тъй като компрометират управническия модел, който така наречен Световно държавно управление постанова. Теория на конспирацията? Може, само че резултатите след два месеца ще покажат до каква степен това са сюжети на въображението или на действителността. Самият напредък на Борисов, Пеевски и Гешев е плод на задкулисието и отново то ще ги в профил. Гешев месеци наред бе във всички вести с репортажи от села и паланки, където "бореше " битовата и проведената престъпност. Когато обаче съобщи, че е инструмент на Господ – беше свален от екрана. Преброени са дните им.
Доналд Тръмп повече от месец призоваваше своите поддръжници на митинги, заприказва се за революция. Немалко хора му повярваха и потеглиха към Капитолия. Границата бе премината и цяла Америка настръхна. Дори републиканците, които дадоха мандат на Тръмп, се разграничиха от него. И внезапно... Тръмп за една нощ смъкна знамето на Веселия Роджър… Някой някъде му сподели, че се държи като „ елементарна нюйоркска п…а “ и той внезапно призна успеха на Байдън, осъди нахлуването в Конгреса и даже отсече, че причинителите ще бъдат сурово осъдени. Щом по този начин постъпват с Тръмп, какво остава за Борисов.
Ако продължим линията на конспиративността, е разумно да напомним и една обява в блога 4udoslav.
„ Бойко се оказа наедрял акционер в “Тесла”, държи 5,7% – на стойност $2,1 милиарда
May 20, 2019
Къщите в Испания и островите в Гърция наподобява са най-малкото имущество на Бойко Борисов.
Той се оказа и наедрял акционер във водещи международни корпорации.
На последното общо заседание на “Тесла”, на което се обсъждаха смени в управлението (вкл. на Елън Мъск), стана ясно, че съществуват няколко акционери от екзотични страни със сериозен %.
Именно тези хора се оказаха изненадващи съдружници на Мъск и дружно с него отбиха офанзивата. Така той към момента е основен изпълнителен шеф на компанията.
Един от тези хора обаче е изключително забавен – това е Бисер Манолев – българския правист, който практикува в Испания. Той е юристът на притежателя на къщата на Бойко – Александър Чаушев.
Същия, който самия Бойко назовава на малко име “Сашо Чаушев” и е прочут като подставеното лице за всички бизнеси на премиера в Испания.
Манолев се яви от името на записаната в Делауеър (офшорна зона) компания “Електрик венчърс капиталити Инкорпорейтед”. При регистрацията за събранието, от книгата за акционерите на “Тесла” стана ясно, че този притежател има 5,7% от компанията, и му бяха издадени съответните карти за гласоподаване.
Този дял за обществена американска компания е доста висок. Единствено Мъск и още 3-ма съоснователи имат по-голяма благосъстоятелност. Т.е. Бойко е четвъртият максимален акционер.
По актуалната пазарна цена, въпросните акции костват $2,1 милиарда “.

Фенове и подвластни от на Борисов и ГЕРБ, ще възразят, че горният сюжет е плод на болна фикция. Дали? Над половината упоменати обстоятелства са елементарно проверими. И не са разказани в учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), нито на Централно разузнавателно управление на САЩ.
Освен това, дано същите хора да помислят, какъв брой от натрапваните всеки ден хвалби на Борисов са истина и какъв брой неистина? Например, дали в действителност сме първи по стопански напредък или сме последни по приходи и качество на живот в Европейски Съюз?

Екип на "Фрог нюз "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР