Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези

...
Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези
Коментари Харесай

Тайният шифър на нашия дом: Какви могат да са проблемите?

Домовете, които обитаваме, също имат своя сила и темперамент. Тези метафизични категории се издават до някаква степен от номера на улицата, къщата или блока, където живеем. За да разкодираме нумерологичния код на нашия дом, би трябвало да редуцираме числата от входната му табела до едноцифрено. Така да вземем за пример, в случай че обитаваме блок с №32 (или адреса ни е на улица с този номер), се събират числата и се редуцират до едноцифрено (3+2=5). Така нашият дом е под знака на петицата. При по-големи номера, редуцирането в сбора продължава още веднъж до приемане на резултат от 1 до 9.

Топнумерологът Ели Маринова разяснява, че характерностите, които дава по-долу, са прекомерно общи, само че въпреки всичко те могат да бъдат потребни на жителите на съответните жилища да реализират търсената естетика. Шифърът на дома може да е от изгода и на хората, искащи да закупят някакъв парцел, като им помогне да се ориентират както във връзка с неговата карма, енергетика, уют, съседи, скрити проблеми, по този начин и за най-удачното му обзавеждане, екстериор, ремонт.

Ако някой живее в жилище под номер 36, то може да открие много сходства в описанието на дом 3 и дом 6, само че като цяло водещ ще е сборът от числата в адреса му, т.е. дом 9.
Дом 1: Хром и умни уреди
Дом, чийто адрес се свежда до единица, съставлява съвременна или авангардно осъвременена остаряла постройка. Нейната сила подбужда жителите й към досетливост, автентичност, творчество и намиране на авангардни решения за всяка задача или проблем. Хората в подобен дом също се интересуват от всичко по-модерно и авангардно. В него по предписание уредите, апаратите и устройствата са високотехнологични и отдалечено управляеми. За да е в естетика с нумерологичната си карма, тази постройка би трябвало да има по фасадата си железни детайли, съчетани със стъкло или транспарантна пластмаса. Същото се отнася и за интериора – смарт крушки и уреди, лед осветяване по окачените тавани, хром, остри ръбове на маси, столове, шкафове (стига да няма дребни деца). Банята е желателно да е снабдена с съвременни съоръжения като специфични и ослепително хромирани душ система и душ кабина.

Проблемите в жилище под №1 могат да се появят по отношение на окабеляването, някакви по-мощни елпечки, тъй като безусловно от една искра може да пламне пожар. Добре е да се внимава и с острите и режещи предмети и принадлежности, със устрема към водачество и по отношение на поемането на отговорност. Кавги може да има и заради незавършена работа и отсрочване до безспир.
Дом 2: Уют и плесен
Жилището в енергийната орбита на 2 има огромен капацитет да е уютно, комфортно и доста добре подсигурено. То подарява нюх за хубост и естетика с сантиментален, прочувствен и носталгичен колорит. За да се чувствате добре тук, би трябвало да заложите на екипната работа, компромисите, търсенето и постигането на единодушие. Мебелировката е желателно да е мека и комфортна, със заоблени форми, на пода да има килим, пътека, завесите ще основат спомагателен уют. Такова жилище подтиква жителите му към колекциониране на стойностни и скъпи предмети на изкуството или такива, свързани с сантиментални прекарвания. Самото число е знак на майката, която се грижи безрезервно за децата си и която е подготвена да ги брани от всевъзможни несгоди и рискове даже и с нокти и зъби, в случай че това се наложи. Това е и благата, общителна и грижлива стопанка, която следи зорко домът да е подсигурен и на жителите му да не липсва нищо. Килерът и мазето да са цялостни със ресурси. Проблемите на къща под знака на 2 може да са свързани с трупането на ненужни движимости, които в един миг стартират да гълтам жилищната повърхност и сила. В тази къща е добре да се внимава с ВиК инсталацията, с мухъла и с влагата във въздуха. Тъй като силата на две е прекомерно мека, само че непрекъсната и упорита, тя може да подбужда жителите си към прищявки, прояви напук и двуличие.
Дом 3: Съседски злословия
Може да се каже, че дом под 3 е зона на комфорт. Той не е придирчив и сложен за поддържане, само че се отблагодарява обилно на всяка грижа, положена за него. Често домът под 3 е ярък и привлекателен, не изключително спретнат, само че доста артистичен и гостолюбив, а жителите му се стремят постоянно да са добре осведомени какво се случва по света и у нас. По предписание в него има деца, цветя и домашни любимци, а хубавите неща се случват като на игра. Неговата сила разсънва креативните заложби, устрема към другарство и шерване. Наред с взаимопомощта и отзивчивостта обаче такива жилища подтикват роднинските и съседските злословия и интриги. Проблемите в този дом могат да бъдат подбудени от незадоволително и некачествено осветяване, от нехайство при боравенето с огън, от чести празненства и купони, от взаимни обвинявания във връзка битови неразбирателства или заради липса на финансова дисциплинираност. Възможно е жителите му да страдат от грип и настинки по-често от нормалното.
Дом 4: Ред и дисциплинираност
Четворката символизира стабилността на всяка постройка. Тя основава чувство за сигурност, а подредбата й е в обичаен жанр. Фасадата, покривът и основите на къща под 4 би трябвало да са солидни и добре поддържани. Материалите на мебелите, килимите, завесите, дамаските да са от естествени, естествени материали. Голямо значение имат и подовите покрития като паркети, мозайки, плочки. Вие или множеството съседи евентуално сте практични майстори, които чести предизвикват поправки в устрема си всичко да е наред. Тъй като къщата има директно отношение към природата, по прозорците и балконите е хубаво да има доста цветя, а домакинските боклуци да се събират разделно. Енергията на къщата под 4 подтиква към поддържането на ред и порядък, към деловитост и дисциплинираност, в това число финансова. Проблемите, които може да се появят, са свързани с документите за благосъстоятелност или със сигурността. Възможно е да зародят и неразбирателства, когато някой (домоуправител, хазяин) стартира да постанова прекомерно строги условия, да слага ултиматуми на останалите жители. В къща под 4 има заплаха и от битови злополуки.
Дом 5: Артистичен и гръмък
Енергията на къщата под номер 5 е артистична, динамична и авангардна. Добре е в нея да има доста огледала и стъклени предмети, прозорците да са огромни, с щори, а не със пердета, вратите – входна и интериорни, да са впечатляващи - със стъклени панели, даже с витражи. По предписание в тези жилища на респект са компютрите и компютъризираните системи и всички средства за връзка, за продан и обработка на информация. За да е в естетика с нумерологията си, този дом би трябвало е обзаведен по един съвременен и авангарден метод. Обитателите в множеството случаи са прогресивни и артистични хора. Възможно е те да не прекарват доста време вкъщи, само че когато са в къщи, те се изявяват като съвременни създатели - готвят, пеят, свирят и какво ли не. Проблемите тук са свързани с шума, както и с битовата химия, връзките – асансьор, окабеляване, ВиК и прочие Възможно сред жителите да се породят неразбирателства заради неприятна връзка или поради някакви дреболии.
Дом 6: Култ към комфорта
Шестицата е знак на красивия, комфортен, комфортен и удобен дом, който е и доста придирчив. Той постоянно би трябвало да е чист и спретнат, в него шумът, суетните и препирните не са за препоръчване. Енергията на дома притегля към жителите си богатства и ги подарява с възприятие за сигурност и задоволство, само че това може да ги направи инертни и консервативни. Шестицата е цифрата на високото качество, на удобствата, уюта, комфорта, на класиката и хармонията и по тази причина е желателно при поправки да се заложи на класика, традиция, естествени и качествени материали. Мебелировката, аксесоарите, уредите и устройствата да са красиви и функционални, с типичен дизайн. Проблемите, които могат да зародят, са свързани с непредвидени разноски, със стартирани и незавършени поправки, с нарушение на хармонията, в това число и тази в връзките сред жителите.
Дом 7: Тайни и ритуали
Енергията на дом под номер 7 е впечатляваща. Тази къща е аристократична, мистична, даже тайнствена и ексцентрична. Тя постоянно сервира изненади на жителите си - положителни или неприятни. В нея ритуалите са на респект, даже елементарното утринно кафе може да се трансформира в обред. В седем се срещат предишното и бъдещето и в този дом могат да съжителстват без проблем артефакти от далечното минало със модерни високотехнологични уреди и устройства. Седем символизира съвършенството и устрема към перфекционизъм и жителите на дома ще се стараят в него всичко да е съвършено. Хубаво е в такова жилище да има най-малко едно ъгълче, заделено за кабинет. Също както къщата под 6, и тук е добре да има мир и тишина, наложително е спалнята да не гледа към шумна улица, която нощем е и мощно осветена. Проблемите в къща под 7 могат да зародят заради непредвидени условия, жители с психологична неустойчивост, неглижиране на битовите проблеми по отношение на неприятни съседи.
Дом 8: Царски разкош
Осем е знак на мащабността и величествеността, на показния царски разкош. В дом под 8 всичко би трябвало да е като на витрината на първокласен магазин. Диваните, креслата, масите, сервизите и приборите за хранене, даже тези за ежедневна приложимост, са скъпи и първокласни. В този дом е добре да има кристални съдове и предмети, най-малко една огромна ваза от китайски порцелан или нефрит, даже статуя от мрамор. В кухнята печката и хладилникът да са с впечатляващи габарити, в банята може да има даже джакузи. Тук постоянно резбованите дървени мебели се срещат с изделията от пластмаса и синтетични материали, като в последна сметка комбинацията е впечатляващо хармонична. Декоративните растения са екзотични и величествени. Проблемите в тази грандиозна къща също ще са грандиозни. Те може да бъдат подбудени от неприятно финансиране или от неприятното качеството на материалите, употребявани при ремонт. Препоръчително е жителите да се стараят да овладяват гневните си прояви. Също както в дом под №4 и тук би трябвало да се внимава за битови злополуки.
Дом 9: Толерантност и гурме
Енергията на дом под номер 9 е универсална и демократична. Той не е първокласен и придирчив, само че е привлекателен и търпелив към другите житейски философии, гледни точки и цели. Затова значително този дом е нетрадиционен. В него могат да се срещнат и да намерят общ език хора от разнообразни поколения, с друг обществен статус, учебен ценз, народност или изповедание. В него могат да се видят (а и е желателно да участват чисто енергийно) предмети и сувенири от далечни и екзотични страни, от пътешествия. Този дом обича мебелировката и колорита да са разнородни, само че постоянно съчетани ловко, а от кухнята да се носят аромати на гурме и подправки от далечни и непознати за множеството хора страни. По предписание жителите му са великодушни, великодушни и демократични, само че постоянно са склонни да драматизират житието и битието си, връзките си с близките. Проблемите в дом под 9 може да са свързани със забравени включени електроуреди, когато в него няма никой или с преекспониране на несъществени проблеми и недоразумения в общуването на жителите му.

Ели Маринова, " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР