Домино от магнитни бури ни чака до края на март.

...
Домино от магнитни бури ни чака до края на март.
Коментари Харесай

4 силни магнитни бури ни удрят до края на март

Домино от магнитни стихии ни чака до края на март. През тези интервали е по-добре хората, които по-лесно се въздействат от тези промени, да лимитират всяка сложна и напрегната работа, да отделят повече време за комфорта и здравето си, поучава zdrave.to.

Лекарите предлагат да се откажете от неприятните привички, да пиете повече чиста вода, да излизате на чист въздух и да не забравяте да приемате медикаменти и да наблюдавате индикаторите на тялото, по-специално кръвното налягане.

Първият пъклен удар е през днешния ден, 15 март. Силата му ще е доста мощна - 4 бала и ще се трансформира в неприятна " изненада " за хората с хронични болести. На този ден би трябвало да се подготвите и деликатно да наблюдавате здравето си. Ако е допустимо, би трябвало да се запасите с всички нужни медикаменти и да намалите физическата интензивност.

Геомагнитното разстройване на 15 март, макар тежестта на проявлението и силата на въздействието, няма да продължи дълго. Ще отшуми за ден. Тогава можете още веднъж да си починете, да свършите значими неща и да се насладите на спокойните пролетни дни.

Магнитна стихия със междинна мощ – 3 бала ще се появи по-късно на 24 март. Почти незабележимо неспокойствие ще смути малко единствено хората с метеорологична взаимозависимост. По-нататък силата на бурята ще нараства, като на 25-ти ще доближи 4 бала.

Продължавайки от предходните дни, се чака удар от 7 точки на 26 март, което може да бъде проблем за здравето и благосъстоянието на доста хора.

В края на месеца ще има още една магнитна стихия от 4 бала – в последния ден – 31-ви март. Влиянието ѝ ще бъде много видимо, само че не и разрушително за здравето.

Според голям брой проучвания и данни магнитните стихии са много рискови за хората, защото въздействат отрицателно освен на кръвоносните съдове, само че и на душeвността. В същото време, продължителността на вълнението ускорява прочувствения съставен елемент на индивида, прави го по-раздразнителен. Към днешна дата е потвърдено, че освен метеорологичните хора страдат от магнитни стихии, само че и изцяло здрави хора.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР