Доминик Тийм се завърна в игра през миналата седмица в

...
Доминик Тийм се завърна в игра през миналата седмица в
Коментари Харесай

Световният номер 4: Хората доста често ни подценяват

Доминик Тийм се завърна в игра през предходната седмица в Мадрид, когато доближи до полуфиналите на конкуренцията. Австриецът сподели, че се намира в доста добра форма и е изцяло подготвен за идващия шампионат от мастърс сериите в Рим, който се организира сега.

Световният номер 4 в този момент обаче засегна друга забавна тематика, като той счита, че хората много постоянно подценяват него и сътрудниците му на корта. Според Тийм, най-голямо внимание се обръща на Джокович, Федерер и Надал, а това не е заслужено.

„ Не се дразня на никого. Не желая да упреквам нито един почитател, само че хората би трябвало да осъзнаят, че има и други тенисисти с изключение на тримата огромни. Много пъти съм казвал, че всеки един от тях е извънреден и ще е покруса, когато завърши с тениса. Виждате обаче, че младите тенисисти се борят от ден на ден и желаят да се потвърдят. Дори считам, че времето на международната тройка стартира да изтича. Някои дефинират Роджър, Рафа и Новак за най-великите на всички времена и несъмнено е по този начин, само че ние също се трудим и минаваме по доста бодлив път. Считам, че доста скоро младежите просто ще ги засенчат и ще стартират да печелят повече трофеи от огромния шлем. Въпрос на време е хегемонията на тримата да завърши “, приключи Тийм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР