Домашните кучета да се разхождат с памперс. Тази мярка, за

...
Домашните кучета да се разхождат с памперс. Тази мярка, за
Коментари Харесай

Домашните кучета в Пловдив на разходка задължително с памперс?

Домашните кучета да се разхождат с памперс. Тази мярка, с цел да се опази градът по-чист, предлага шефът на Оперативна програма " Градини и паркове " Стоян Алексиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Алексиев напомни, че все още по разпоредба притежателите на домашни кучета би трябвало да излизат на разходка с торбички, в които да събират екскрементите на любимците си. Голяма част обаче не го вършат.

" А те минават през разнообразни паркове, където има и деца и несъмнено не е прелестно. Още повече няма как зад всеки човек с куче да върви чиновник на " Общинска полиция " или " Общинска защита " и да следи дали притежателят почиства след кучето си. Заради това обмисляме ограничения, които да понижат кучешките екскременти по улици и паркове ", разяснява още шефът на предприятието.

Озеленител номер 1 на Пловдив чака отрицателната реакция на притежателите и моли, който има хрумвания - да ги дава, тъй като не е редно, не е и прелестно по улици, площадки и паркове да има кучешки екскременти и урина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР