Домашната любимка напуснала дома на 51-годишната Манди Прайър, скачайки от

...
Домашната любимка напуснала дома на 51-годишната Манди Прайър, скачайки от
Коментари Харесай

Британка намери любимата си котка след 14-годишна раздяла

Домашната фаворитка напуснала дома на 51-годишната Манди Прайър, скачайки от отворения прозорец на банята. Семейството търсило на всички места Таз (така се казвала котката) и разгласява разгласи за нея, само че всичко било на вятъра.
Дори след преместването си в различен регион на Англия, Прайър не спряла да търси котката си. В последна сметка дамата изгубила вяра. „ Минават месеци, след това години и ти преставаш да се надяваш, че в миналото ще я видиш още веднъж “, покорно редеше тя.
 Как котките отстраняват отрицателната сила от живота ни? Как котките отстраняват отрицателната сила от живота ни?
Много хора са на мнение, че котките не вършат нищо, с изключение на да ядат, спят и мъркат. Но в действителност тези животни носят доста изгоди на собстве...
Но тази година Прайър разглеждала във Facebook фотоси на изчезналите животни, открити от доброволци, и видяла обичаната си Таз на една от фотосите. Оказа се, че животинчето било открито до къщата, в която преди е живяла Прайър.
Съседите забелязали бездомно животно и го хранили няколко години. Наскоро локален гражданин видял, че котката е болна, и я завел в благотворителна организация, която избавя бездомни котки. Таз бе диагностицирана с обезводняване и зараза в устата заради изгнили зъби. Организацията разгласила във Фейсбук фотографията на котката, която Прайър видяла.
Този месец Таз бе оздравял от болестта и предаден на стопанката си. " Толкова е ужасно, че се е прибрал вкъщи. Таз е добре, само че в този момент спи доста, тъй като към този момент е стара. Някои от навиците й не са се трансформирали, въпреки да е натрупала годинки ”, радваше му се Прайър.
По-рано беше обявено, че в британския град Ланкашър сляпа домашна котка на име Декстър се е върнала при притежателя си след 11 години скитничество.
 Домашните любимци покачват настроението и лекуват Домашните любимци покачват настроението и лекуват
Домашните любимци носят редица изгоди за здравето на своите притежатели. Ето по какъв начин грижата за животно може да помогне за облекчение на де...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР