Домакинът на ЦСКА Добри Димов стана първият кредитор на червените,

...
Домакинът на ЦСКА Добри Димов стана първият кредитор на червените,
Коментари Харесай

Иван Велчев разкри, че Добри Димов е първият кредитор, дарил парите си на ЦСКА

Домакинът на ЦСКА Добри Димов стана първият заемодател на " алените ", който подари парите си на школата на " армейците ".

Новината беше обявена от водача на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца.

" Първият, който подари парите си от синдик Дора Милева за ДЮШ на ЦСКА, е огромното алено сърце Добри Димов - Бай Добри.

Призовавам всички тези, които целуваха свещената фланелка да последват образеца на " Големия армеец " и да дарят парите си за развиването на нашите млади футболисти! Благодарим ти за всеотдайността към идеята ни, АРМЕЕЦО! ", написа Велчев в една от обществените мрежи.

Дарения още преди година дадоха обещание да създадат и десетина други кредитори.

" В навечерието на идния мач желаеме да благодарим на един човек, който заслужава цялото почитание на света. Първият, който подари парите си, получени от синдик Дора Милева за ДЮШ на ЦСКА, е домакинът на " Армията " Добри Димов или както е по-известен в нашите среди - Бай Добри.

Призоваваме всички вас, които обичате ЦСКА и имате общо с решения към този момент проблем с емблемата и активите на остарялото сдружение, да последвате образеца на огромното алено сърце и да дарите парите си за развиването на нашите млади футболисти!

Бай Добри, благодарим! За всеотдайността към идеята, за безрезервната обич към светинята.

Поклон, АРМЕЕЦО! ", написаха и от почитател клуб " Сектор Г ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР