Долнопробните лъжи на подсъдимия Иво Прокопиев в долнопробната кабеларка BIT

...
Долнопробните лъжи на подсъдимия Иво Прокопиев в долнопробната кабеларка BIT
Коментари Харесай

Преходът ще свърши когато видим Костов и Прокопиев в затвора

Долнопробните неистини на подсъдимия Иво Прокопиев в долнопробната кабеларка BIT очевидно желаят да ни пренесат в паралелната страна на " Агнешките главички “. Там, където всички престъпни приватизационни покупко-продажби, осъществени по времето на грабителя Костов са позволени, а истината се споделя единствено от лицата, които трансфораха в пустиня българската стопанска система, а всички останали носители на свободното слово са определяни като „ кафяви “.

Няма да се стопираме в детайли на нелепостите, които Прокопиев избълва в ефира на телевизийката, през която приказват глашатаите на банкера-беглец Цветан Василев. Но в името на истината, е значимо най-сетне да бъде разсечен порочният възел на покупко-продажбите по придобиването на " Каолин " и " Дамяница ", които помогнаха на едно разградско момченце със остарял пуловер да се трансформира в мастит мултимилионер, който си разрешава да заразява българското общество с медиите си за черен пиар.

Ще повярваме, че преходът в България е приключил и ние сме в действителност страна със закони и правила тогава, когато забележим българският Фетхуллах Иван Костов да играе карти в пандиза с Прокопиев, Атанасов и Христо Иванов. Вместо да са зад решетките, наглото каре продължава да замърсява телевизионния ефир и да трови феновете по този начин, както бяха инфектирани хората в Меричлери.

Едва ли бяла страна в Европа ще бъде толкоз толерантна, че да дава опция на един обвиняем да плете интриги против основния прокурор и министър-председателя. Затова е пристигнало време способените органи да стигнат до край в разплитането на мафиотските покупко-продажби и да потвърдят, че в действителност сме страна. В противоположен случай рискуваме да останем в плен на лъжите и операциите на „ Агнешките главички “.

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР