Долната камара на руския парламент одобри законопроект, който позволява на

...
Долната камара на руския парламент одобри законопроект, който позволява на
Коментари Харесай

Руските депутати одобриха конфискуването на имуществото на хора, които дискредитират армията

Долната камара на съветския парламент утвърди законопроект , който разрешава на управляващите да конфискуват пари, полезности и други активи на хора , наказани за разпространяване на " съзнателно погрешна информация " за армията на страната, съобщи Асошиейтед прес. 

След бързото му приемане в Държавната дума, в този момент се чака законопроектът бързо да премине през горната камара на Народното събрание и да получи подписа на съветския президент Владимир Путин.

Председателят на Думата Вячеслав Володин съобщи, че мярката ще ускори наказването за " предателите, които оклеветяват нашата страна и нашите войски " и ще " лиши тези негодници от почетни звания, ще конфискува тяхното имущество, пари и други полезности ".

Новият закон ще се ползва за хора, които са наказани за обществено подстрекателство към " екстремистки действия ", приканване към дейности, които биха навредили на сигурността на страната, или " дискредитиране " на въоръжените сили. 

Дискредитирането на съветските военни стана закононарушение по силата на закон, признат като част от огромната държавна принуда против инакомислието, откакто Москва изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година

" Всеки, който се пробва да унищожи Русия, който я предава, би трябвало да понесе заслуженото наказване и да заплати отплата за нанесените на страната вреди с цената на имуществото си ", съобщи Володин преди днешното гласоподаване. 

Предстоящият да влезе в действие закон наподобява не включва недвижими парцели измежду активите, подлежащи на конфискация, за разлика от драконовските ограничения в законодателството от руската ера, което позволяваше конфискация на жилища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР