Долна Митрополия. Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица

...
Долна Митрополия. Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица
Коментари Харесай

Плевен: Организацията на ГЕРБ в Община Долна Митрополия отпразнува своя 10-годишен юбилей

Долна Митрополия. Народните представители от ГЕРБ Владислав Николов и Ралица Добрева участваха на тържеството във връзка 10-ата годишнина от основаването на общинската организация в Долна Митрополия. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. За началото и ентусиазма на първите учредители напомни общинският началник на ГЕРБ в Долна Митрополия Мирослав Траянов, който се употребява с доверието на хората още от самото учредяване на партията. Той благодари на всеки един от присъстващите за отдадеността, усърдието и интензивността в политическия живот на общинската конструкция и пожела след 10 години триумфите да бъдат още повече, а сплотеността на членовете и единомишлениците все по този начин непоклатима.
„ Честит рожден да си пожелаем. Да го честваме дълги години. Нека да се усилват нашите членове. Онези, които преди 10 години построиха ядрото на общинската организация, да не престават да бъдат все по този начин мощни и дейни, с цел да поддържат постоянните устои на партийните структури на локално равнище. Бъдете здрави и доста триумфи ”, пожела на присъстващите националният представител Владислав Николов.
„ Толкова доста хора, обединени от общи хрумвания и единна визия за бъдещето, са извънредно вдъхновяваща панорама. Знам, че за 10 години сте споделяли и положителни и сложни моменти, само че тъкмо те са създали толкоз устойчива заварката посред ви. Желая ви още доста рождени дни! Честит празник! ”, сподели националният представител Ралица Добрева.
Събитието почете и общинският ръководител на ГЕРБ в Левски Дочко Дочев, който също се причисли към благопожеланията за празника.
В Общинската организация на ГЕРБ в Долна Митрополия членуват близо 500 души, като единствено за последните две седмици са постъпили нови 10 молби за участие в партийната организация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР