Документи като коалиционното споразумение, предложено от ГЕРБ, трябва да се

...
Документи като коалиционното споразумение, предложено от ГЕРБ, трябва да се
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова за коалиционното споразумение на ГЕРБ: Такива документи се пишат заедно!

Документи като съдружното съглашение, препоръчано от ГЕРБ, би трябвало да се пишат дружно . Това разяснява пред „ bTV “ Румяна Бъчварова във връзка предложенията и от двете страни на така наречен некоалиция. 

Що се отнася до меморандума на ПП-ДБ съгласно нея това е по-скоро мнение на политическата мощ, с което те споделят, че би трябвало да се съгласят с тях . Коалиционното съглашение на ГЕРБ съгласно нея ще бъде на същия принцип. 

В същото време се чака по-късно през днешния ден да се организира национално заседание на ГЕРБ, на което да бъде показано въпросното съдружно съглашение. То ще бъде разисквано ден преди Николай Денков да подаде оставката на държавното управление и ротацията да бъде в ход. 

Бъчварова бе безапелационна, че в тази обстановка е най-важно да има разговор сред сътрудниците и за нея всички рационални причини са точно в тази посока. За нея меморандумът на ПП-ДБ е доста добре създаден и тя чака елементи от него да попадат и в съдружното съглашение на ГЕРБ. 

За специалиста посланието, което е било изпратено до всички останали страни е, че в България нещо се случва и по тази причина няма да има подписано съдружно съглашение . Освен това до този миг не е имало и спор по въпроса. Но и парцелирането за интервал от 9 месеца не дава огромни благоприятни условия да се взимат значими за страната решения. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР