Доктор Игор Четойевич е лекарят, спасил кариерата на Новак Джокович.

...
Доктор Игор Четойевич е лекарят, спасил кариерата на Новак Джокович.
Коментари Харесай

Разкритие. Как са спасили живота на Джокович

Доктор Игор Четойевич е лекарят, избавил кариерата на Новак Джокович. След неговата интервенция Ноле стартира с огромния си поход към върховете в тениса, написа Блиц..

60-годишният  лекар Четойевич е етнически сърбин, роден в Босна и Херцеговина - в град Бугойно, покрай Сараево. Той е прочут диеотолог и учи клиентите си на здравословен метод живот и вярно хранене. Живял е в Съединени американски щати, само че сега живее и работи главно в Кипър. 

Мой непосредствен, който е осведомен от близко със спорта, ми сподели за Джокович. Той играеше тогава в Австралия, където вървеше Откритото състезание на страната.

Това беше преди 12 години. Гледах мача и видях по какъв начин Джокович страда на корта, по какъв начин не може да диша. Мисля, че играеше четвъртфинал с Цонга (б.р. - дуелът е през 2010 година в Мелбърн, където Джокович губи трагично след пет сета). Представяше се доста добре в първите часове на срещата, само че в продължение на мача стартира да губи сили. Започна да губи точки, взимаше медицински таймаут, почивки поради проблем с дишането.

 Аз се срещнах тогава с Джокович за първи път. Поставих го на моите машини и ревизирах защо става дума. Веднага се оказа, че Джокович приема неприятна храна, в организма му се бяха натрупали много отрови.

Последва моите препоръки, ставаше все по-добър и кариерата му експлодира позитивно, когато ги нямаше тези спънки. Тогава той също стартира да приказва за проблемите с глутена, лактозата, захарта и така нататък Благодарен съм, че Новак имаше отворено схващане, не е егоистичен и обича да оказва помощ на другите хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР