Доказателствата за импийчмънт на президента Доналд Тръмп за неправомерно поведение

...
Доказателствата за импийчмънт на президента Доналд Тръмп за неправомерно поведение
Коментари Харесай

Процедурата по импийчмънт срещу Тръмп върви в посока виновен

Доказателствата за импийчмънт на президента Доналд Тръмп за непозволено държание и възпрепятстване на правораздаването са " съкрушителни ", се споделя в окончателния отчет на следствието на Комисията по разузнаването на Камарата на представителите, заяви Агенция Франс Прес.
" Доказателствата за непозволеното държание на президента са големи, има и доказателства за възпрепятстване на Конгреса ", се споделя в отчета, който има за цел да поддържа формалните обвинявания против Тръмп.
" Разследването за импийчмънт откри, че президентът Тръмп, персонално и действайки посредством сътрудници вътре във и отвън американското държавно управление, е изискал намесата на непознато държавно управление - това на Украйна, с цел да се облагодетелства за преизбирането си. Президентът е сложил персоналните си политически ползи над ползите на Съединени американски щати, опитал е да подкопае целостта на изборния развой в Съединени американски щати и е заплашил националната сигурност ", написа още в документа.
Заключенията към този момент са предадени на Комисията по юридическите въпроси на Камарата на представителите и тя в действителност би трябвало да дефинира курса - дали де факто да постави главните за процедура по импийчмънт. Какви са процедурните правила - припомнете си в този материал!
Същевременно Белият дом отхвърли отчета, като разгласи, че той " не е съумял да показа доказателства за непозволени дейности " на Тръмп.
" В края на едностранния подправен развой, ръководителят и Демократите изрично не съумяха да показват доказателства за непозволени дейности от страна на президента Тръмп ", съобщи представителят на Белия дом Стефани Гришам.
" Този отчет не отразява нищо повече от тяхното възприятие за незадоволеност. В отчета на ръководителя Шиф са написани неща като тези на блогър, който се стреми да потвърди нещо, когато няма доказателства за нищо ", добави Гришам.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР