Доказано е, че с възрастта сексът става все по-добър, защото

...
Доказано е, че с възрастта сексът става все по-добър, защото
Коментари Харесай

5 горещи правила за страхотна вечер заедно... в леглото

Доказано е, че с възрастта сексът става все по-добър, тъй като се залага повече на качеството , в сравнение с количеството .

Ако желаете по-голямо наслаждение в леглото, предлагаме ви няколко съвета, които могат да ви оказват помощ за това.

Поискайте си това, което ви харесва

Какво е един несръчен миг пред това да получите това, което желаете. Не се срамувайте да споделите, какво харесвате, с цел да се насладите на страховит секс.
 Формулата за здрави зъби, която усмивката обича Edna предлага Формулата за здрави зъби, която усмивката обича
Отдайте се на момента

Да се притеснявате дали ще получите оргазъм е най-сигурният метод да не стигнете до него. Когато си мислите, дали ще се случи и дали не вършиме нещо неправилно, вие мислите, а не се отпускате сега. Съсредоточете се върху прелестните физически чувства и скоро няма да можете да мислите въобще, в положителния смисъл.

Колкото повече секс вършиме, толкоз повече ще желаете

Много е просто: пресният спомен от хубавите прекарвания ще ви накарат да желаете още от тях. Но и противоположното също е правилно: в случай че не сте правили секс от дълго време, забравяте какъв брой доста в действителност ви харесва.

Разбийте рутината

Забравете за графиците – “не върша секс във вторник “, „ през днешния ден е ден за секс “. Забравете за догмите – “секс тази вечер “ или “секс единствено в спалнята “. Не робувайте на навиците и предразсъдъците си и не оставяйте да ви се изплъзне мигът.

Намерете точната позиция

Всяка жена има позиция, в която извлича оптимално наслаждение. Намерете вашата. Пробвайте разнообразни разновидности, до момента в който не намерите този, който ще ви носи несъмнено наслаждение всякога.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР