Франция е най-добрият избор за почиващите в Обединеното кралство, известна

...
Франция е най-добрият избор за почиващите в Обединеното кралство, известна
Коментари Харесай

„Очарователният“ френски град със средновековни улици и замък е „като крачка назад в историята“

Франция е най-хубавият избор за почиващите в Обединеното кралство, известна със своя спокоен метод на живот, зашеметяваща природа и вкусна кухня.

Но до момента в който южните райони се славят със слънчевия си климат, градове като Марсилия и Бордо постоянно са пренаселени с туристи. За тези, които желаят да избегнат тълпите при идващото си бягство във Франция, един специалист по пътуванията предложи очарователния град Uzes.

Лора Лонгуел от Travel Addicts сподели: „ Старият град Uzes е обкръжен от кръгови улици. През Средновековието тези улици са били стени, предопределени да пазят замъка на херцога в сърцето му. Посещавайки града, към момента можете да видите кули, средновековни градини, замъка и улици, които ви карат да се чувствате като че ли сте се върнали обратно в историята. 800 години. "

Сгушен на към час и половина от Монпелие, Uzes може да е дребен единствено с 8400 локални поданици, само че е напоен с история. Основан през римско време, той в началото е служил като център за систематизиране на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР