Мъж, наречен най-добрият водопроводчик във Великобритания“, е разследван от регулатора

...
Мъж, наречен най-добрият водопроводчик във Великобритания“, е разследван от регулатора
Коментари Харесай

„Най-добрият водопроводчик във Великобритания“ е обвинен във фалшиви истории за подпомагане на хора като фирма, разследвана за дарения

Мъж, наименуван „ най-хубавият водопроводчик във Англия “, е разследван от регулатора за набиране на средства на фона на обвинявания, че компанията му е фалшифицирала истории за подкрепяне на хора и употребява тези сметки, с цел да събере милиони дарения.

Джеймс Андерсън от Бърнли, Ланкашър, който управлява Depher Community Plumbing and Heating, показа многочислени изявления в обществените медии за компанията, която конфигурира бойлери и раздава храна гратис. Тя мощно разчиташе на дарения от обществеността.

Компанията беше подкрепена от известни персони, в това число Хю Грант, който преди този момент подари £75 000 на компанията. Но в този момент стана ясно, че Depher е разследван от регулаторите.

Твърденията, разкрити от BBC, настояват, че средствата на компанията са били употребявани за закупуване на къща и кола и че Depher е качил обява, в която твърди, че е попречил на жена да се самоубие, когато в действителност тя е умряла преди години.

Г-н Андерсън споделя, че къщата е регистрир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР