Доказано е, че хората, които често похапват безкостилни плодове, имат

...
Доказано е, че хората, които често похапват безкостилни плодове, имат
Коментари Харесай

Плодовете, които понижават риска от ИНФАРКТ

Доказано е, че хората, които постоянно похапват безкостилни плодове, имат по-ниско кръвно налягане. В днешната публикация ще ви разкажем кои храни, подарък от природата, да консумирате, в случай че желаете да се предпазите от едно от най-коварните болести, а точно инфаркт.
Яжте тези храни и доста ще понижите риска от инфаркт
Заради изобилието от растителни съединения, които се съдържат в боровинките и ягодите, те са извънредно потребни за сърцето на човек. Именно тези съединения биват наричани антоцианини и са основните виновници за ярките и наситени цветове на плодовите изкушения.
 Това е плодът, който защищава от инфаркт и инсулт Това е плодът, който защищава от инфаркт и инсулт
Едни от най-здравословните храни на планетата, това са фурмите. Истински подарък от Бога и е извънредно време хората да се научат да ги ценят....

Ако няколко пъти в седмицата поднасяте на организма си порция боровинки, малини, къпини, ягоди или някой от останалите безкостилни плодове, ще можете доста да намалите риска от инфаркт.

Изобилието от антоцианини спомага за нормализирането на кръвното налягане, защото способства за еластичността на кръвоносните съдове. Според експертното мнение, червата са виновни за въздействието на флавоноидите върху кръвното налягане.

Като умозаключение ще кажем, че колкото по-често ядете тези плодове, толкоз по-здрави ще сте!
 Това са храните, които понижават риска от инфаркт. Яжте ги! Това са храните, които понижават риска от инфаркт. Яжте ги!
Съществуват не малко храни, които способстват за намаляването на сърдечно – съдовия риск. Колкото по-често ги похапвате, толкоз...

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР