Докато за децата ваканцията е голяма радост, за родителите настава

...
Докато за децата ваканцията е голяма радост, за родителите настава
Коментари Харесай

Къде да запишем децата през лятото

Докато за децата ваканцията е огромна наслада, за родителите настъпва обезпокоително време, тъй като към този момент съвсем не останаха баби и дядовци, подготвени да посветят цялото си лято на варденето на внуци. Въпросът е кой ще гледа децата, до момента в който родителите им работят. В отговор през последните години се появиха всевъзможни летни лагери, занимални, горски пътешествия, езикови учебни заведения, спортни занимания. Но също по този начин точно през лятото е времето за интензивно асимилиране на езици или нови забавни умения, като шифроване да вземем за пример. Събрахме разнородни оферти, за които към момента има свободни места: от програмиране в планината, бивакуване на палатки до маунтинбайк, сърф, британски език и даже лагер без телефони и таблети.
Лагери на планини и моретаДивият свят на Източните Родопи
Пътуване над кратера на отдавана задремал вулкан и доста завършения из гори и около реки. В рамките на седем дни от 18 до 24 юли децата ще посетят региона на р. Арда, към гр. Маджарово, с. Гняздово, с. Лисиците, с. Бели слой. Ще спят под намерено небе, на палатки, ще плават с лодки, ще следят колония от белоглави лешояди. Ако имат шанс, ще видят черен щъркел, наследник скален дрозд и международно застрашената сухоземна костенурка, морски и царски орел. Екскурзията е подобаваща за деца над 9 години, а уредници са Trenelarium, таксата е 890 лева Подробности и записване на:
Приключения в Петроханския Балкан
От " Мъхеста брада " нормално провеждат еднодневни горски занимания и преходи за деца, само че от 27 юни до 1 юли са подготвили петдневна екскурзия " Вдън горите Петрохански " за деца от 8 до 12 години . Нощувките са в креативна къща Петрохански кристал. Планирани са преходи в гората, беседи за растения и животни, както и за нашето наличие и държание измежду тях. Вечерите са край лагерен огън. Включено е посещаване на река Бързия и минералния басейн в селото, както и безчет игри и търсене на богатство. Записване и детайлности на фейсбук страницата, а цената е 460 лева
Лагер по програмиране и роботика в планината
Logiscool са академия по програмиране и роботика, които провеждат лагер от 26 юни до 1 юли в подножието на Родопите, на 20 км от Пловдив, подобаващ за възпитаници от 1 до 12 клас . Децата ще учат по тематиките Minecraft град на герои и Roblox игра " Хакерски лагер " - ще развият логическите си качества, ще основават своя лична Roblox игра, като употребяват разнообразни модове, скриптове и концепции за дизайн. Също по този начин ще научат основите на редактирането на видео и аудио, по какъв начин да се пазят от интернет троловете, какво е онлайн сигурността, както и по какъв начин да работят в YouTube студио. Участниците ще имат по 3 часа и половина дневно образование по Logiscool тематика с инструктор, 4 часа занимания следобяд на закрито и навън с професионални аниматори, достъп до спортната база на. Цената е 595 лева и в нея не се включва превозът, в допълнение се заплащат и 50 лева за лиценз на Minecraft Java, елементи на:
Реклама Сърф лагер на Гьокчеада
За поредна година от Termica провеждат детски сърф лагери на турския остров Гьокчеада . За първите дати от 1 юли, всички места към този момент са заети, само че за лагера, който стартира от 1 септември към момента има свободни места. Децата ще имат уроци по уиндсърф всеки ден най-малко два пъти по два часа, планувани са и други уроци по водни спортове като SUP и бодиборд. В цената е включено нужното съоръжение, както и закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Настаняването е в палатки, включени са още превозът до Гьокчеада и застраховка, летният лагер е за деца на възраст от 8 до 18 години. Цената е 950 евро , детайлности и записване на
Сърф, каяк и ветроходство на Градина
Летен лагер на морето е класика в жанра, минималната възраст на участниците е 8 години, само че уроците по сърф и каяк са извънредно подобаващи и за младежи. Екипът на Adventure Net провеждат лагери всяка седмица, започвайки от 4 юли до края на август: отпътуването е всеки понеделник, а връщането в събота следобяд . Програмата включва завършения с лодки, каяци, образование по уиндсърф, ветроходство, образуване на палатков лагер, визити на забележителности в Созопол. Лагерът се провежда в региона на плаж Градина, на територията на къмпинг, където се спи на палатки, има душове и тоалетни. В цената от 590 лева . са включени храната и превозът. Записване на:
British Summer Camp
Лагерите на морето, покрай Китен, на които се приказва единствено британски език и децата незабелязано проговарят, не престават 2 седмици. За началните дати: 10 юни и 24 юли към момента има места. Програмите на " Зенира камп " са за проучване по схемата 50 + 120 часа език. Към 50 образователни часа езиково образование се прибавят още 120 часа процедура в другарство на непознат език с преподаватели и възпитатели, в занимания и клубовете по ползи, плажна и вечерна стратегии на британски. Спазен е стандартът за дребни групи до 12 деца и съотношението на екипа по отношение на децата 4:1. Това дава опция за интензивно говорене на езика и персонален метод към всеки възпитаник. Цената е 1020 евро и включва нощувки в хотел и цялостен интернат. Детайли на:
Опознай България, с цел да я обикнеш
За втора година от Clio Travel провеждат лагери за български деца, които живеят в чужбина. " Моето българско лято " е името на стратегиите им, на тях те срещат децата по занимателен метод с българския език, просвета, история и традиции. Организират четири лагера: морски в Обзор от 3 до 9 юли , културно-спортен в Етрополе от 17 до 23 юли , история и занаяти в Габрово от 31 юли до 7 август и работилници на Витоша от 8 до 12 август . Подробности и цени за другите лагери на:
Реклама Лятна Sci-Tech Академия за възпитаници в Благоевград
Всички възпитаници от 14 до 17 години , които имат ползи в роботиката, електрониката и точните науки, могат да се включват в лятната академия на Американския университет в България (АУБ) и Университета за деца. Това е първата на Балканите интернационална научна STEM академия Sci-Tech Summer Academy, ще се организира в кампуса на АУБ в Благоевград от 17 до 30 юли . Заниманията са практични и занимателни в същото време, следва с STEM методът на образование, ще се правят ярки и термични опити, ще се изследва нощното небе с огромен телескоп " Добсон ". Провежда се на британски език, цената е 1199 евро , кандидатстване на:
Лагер без технологии, само че с йога за деца
На летните детски лагери на " Изкуството да живееш " децата оставят таблети и телефони настрани и се впускат в игри и завършения. Провеждат се два пъти съгласно възрастта на участниците: от 2 до 7 клас са в ART Excel от 31 юли до 6 август , а от 8 до 12 клас младежите вземат участие в YES! Лагер от 28 август до 3 септември. Тази година мястото е Павел Баня, таксата и за двете възрастови групи е 410 лева . с включени хранения и нощувки в хотел, на страницата може да видите цените и изискванията за всяка възраст:
В София и околноститеСтъпки към огромния свят
Всички летни лагери по планините на опитните уредници от " Байкария " са запълнени, само че за ежедневните им занимания покрай София към момента имат места. Те ще се организират в седмиците 4 - 8 юли и 8 - 12 август и ще зарадват деца на възраст сред 6 и 10 години с преходи и навестяване на естествени и исторически забележителности по Искърското дефиле, Витоша, Рила. Участниците ще усвоят начални занимания по скално катерене, спелеология и игри с въжени детайли, ще посетят водопади и пещери, ще следят птици, земноводни, растения и инсекти. Таксата е 350 лева за седмица. Включва превоз, входни такси за някои обекти, профилирана екипировка, застраховка, само че не включва храна. За записване на:
Курсове по снимане на филми, видеовлогове и анимация
Интересни курсове, по снимане и дирижиране ще се организират до 8 юли. Можете да запишете децата и единствено за една седмица. Програмата стартира в 09:30 и продължава до 17:30 и е отдадена на аудио-визуалните изкуства: креативно писане, игрално кино, телевизия и влогърство, снимка, анимация, реклама . Заниманията са подобаващи за деца от 8 до 12 години. Децата ще посетят Българската национална телевизия, а снимачният развой на игралното кино ще бъде в Киноцентър BUFO - Долна Малина. Таксата за една седмица е 160 лева и включва всички нужни материали и снимачна техника, без храна. Записване на тел. 0899 999 190 или на Детайли на:
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Политика 2 Политика 3 Медиа и реклама 1 Политика 2 Политика 3 Здравеопазване 1 Свят 2 Здравеопазване 3 Свят Реклама Climb Academy
Лятната занималня в Walltopia продължава по време на цялата почивка: от 2 юни до 14 септември. Децата ги чакат занимателни игри, само че и уроци по катерене в зала. Предвидени са и гимнастика, занимания навън, а също и интерактивна просветителна стратегия. Лятната занималня е подобаваща за деца от 5 до 12 години , а програмата стартира още в 8:30 и продължава до 18 ч., което е огромно улеснение за работещите родители. Възможно е да се заплаща за 1 ден , който коства 52 лева или да се употребява седмичен абонамент - 234 лева Храната се заплаща настрана, закуска, обяд и вечеря костват 16 лева Подробности на:
Горско учебно заведение покрай София
От екипа на Trenelarium са подготвили забавно горско учебно заведение. То продължава пет дни, като всеки ден програмата е друга, само че постоянно се пътува покрай София и вечерта децата се връщат на стадион " Васил Левски ". Целта им е да срещнат децата с природата, тъй че да я обикнат и да се усещат сигурни в нея. Малките усвояват разнообразни познания и умения за престой, държание и насочване в планина, вършат къси преходи. Запознават се с работата на планинските спасители, палят огън и готвят на него, научават се да връзват възели и пробват детски направления за катерене на скали, вървят и на язовир " Искър ", където научават какво е ветроходство. Обособени са три групи съгласно възрастта на децата: 4 - 6 години; 6 - 12 години и 12 - 17 години . Цената за една седмица е 390 лева ., ще се организира на няколко пъти през лятото, детайлности и записване на:
Лятна занималняс британски език
Всеки ден до 26 август в Helen Doron Запад ще се организират занимания за деца от 4 до 12 години, на британски език. Започват в 9 сутринта с йога и гимнастика за деца, следват занимателен британски, креативен занимания, игри в парка, топъл обяд и децата, които са записани на полудневна занимания се изпращат, а останалите не престават до 17:30. Всеки четвъртък ще се провежда екскурзия някъде към София. Цената за полудневната занималня е 200 лева за една седмица и 320 лева за целодневната стратегия. Детайли и записване на:
Планинска занималня " Дивите козлета "
Детският крайградски лагер е подобаващ за деца от 7 до 12 години. В програмата са включени пешеходни преходи, както и доста игри и познания за планините. През лятото ще се редуват четири разнообразни тематични седмици. През " Зелената " седмица: децата научават за растителния свят на Витоша - Дендрариума, предпазените територии в естествения парк. Общ етюд на планините в България. " Жълтата " седмица е отдадена на животните на Витоша. Участниците ще научат за стъпките и следите. " Синя " е седмицата на реките, езерата и водопадите. По време на " Червената " седмица ще обходят туристическите направления: Златни мостове, Морените, музеи и манастири, заслони и чешми. Отпътуване в 8.30 часа и връщане в 17:30 от стадион " Васил Левски ", цената е 225 лева и не включва храна. Записване и елементи на:
Бюлетин Капитал: Light
Всяка събота заран: просвета, изкуство, свободно време.
Вашият email Записване
Реклама Лятна академия на " Заедно в час "
Традиционната безвъзмездна лятна академия за възпитаници от 1 до 12 клас ще организира и тази година, концепцията е да се помогне на децата да наваксат пропуските от онлайн образованието. От 19 юли до 5 август в две столични учебни заведения - 90 СУ " Генерал Хосе де Сан Мартин " в " Люлин " и в 119 СУ " Академик Михаил Арнаудов " в " Изток ", ще има занимания всеки работен ден от 9:00 до 12:30 ч. В програмата са включени спорт и извършения за оживление, по избор децата могат да вземат участие в спомагателни безвъзмездни действия. Предвидени са разнородни и занимателни тематични дни, съобразени с възрастта и ползите на учениците. За да се записват, родителите би трябвало да попълнят онлайн формуляр на уеб страницата на " Заедно в час ".
Маунтинбайк учебно заведение
Петдневната стратегия е покрай София, по тази причина е без преспиване, всеки ден децата потеглят от стадион " Левски " и се връщат там. Малките колоездачи би трябвало да умеят да ръководят велосипед на две колела, а инструкторите от Trenelarium ще им оказват помощ да се усещат по-уверени в карането по черни пътища, при втурване, при нанагорнище, при прекосяване на трудности. Участниците ще научат какво е планински байк и по какъв начин да се грижат за него. Определени са три възрастови групи: от 4 до 6 години, от 6 до 12 и от 12 до 17. Цената е 450 лева , в нея е включен превозът всеки ден до Лакатишка Рила, само че децата би трябвало да имат лични колела. Датите са от 4 до 8 юли . Записване и елементи на:
Летни тенис занимания
Тенис школата " Малееви " ще въодушевява децата от 5 до 18 години да спортуват интензивно цяло лято. Всеки ден с изключение на тенис на корт участниците ще имат и един час спомагателен спорт по желание: баскетбол, футбол, бадминтон, хандбал, отборни игри, скуош, фитнес и други Всеки петък дребните спортисти ще мерят сили в шампионат. Два пъти седмично ги чака и обща физическа подготовка с треньорката по лека атлетика Наташа Радуканова. Десетте корта чакат децата от понеделник до петък, от 9 до 17 ч., цената за една седмица е 235 лева и не включва храна. Подробности на:
От летните езикови лагери British Summer Camp на " Зенира камп " От летните езикови лагери British Summer Camp на " Зенира камп " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Тамара Вълчева
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР