Докато все още се справя с кризата, причинена от скандала

...
Докато все още се справя с кризата, причинена от скандала
Коментари Харесай

Бивш играч на Лудогорец ще се присъедини към родния клуб на Пеле

Докато към момента се оправя с рецесията, породена от абсурда с централния бранител Едуардо Бауерман и се пробва да усъвършенства представянето на терена, Сантос продължава да работи и на полето на селекцията. Родният клуб на Краля на футбола Пеле ще се опита да усъвършенства представянето за втората половина на 2023-а година.

Първото име, което се появи на стадион Вила Белмиро, е на някогашния бранител на Лудогорец (Рз) Жуниор Кайсара. Според информация, публикувана от Rádio Transamérica, левият бек е доста покрай подсилването на Сантос. Той беше в турския Истанбул Башакшехир, а с изключение на за този клуб, се спекулира за други два гранда в страната - Фламенго и Крузейро (Бело Оризонте).
 Дяков: Този сезон ЦСКА е доста сериозен тим, само че всичко зависи от нас
Дяков: Този сезон ЦСКА е доста сериозен тим, само че всичко зависи от нас

" За нас всеки мач е дребен край "

На 34-годишна възраст Кайсара е свободен сътрудник, името му беше забъркано и за връщане в Лудогорец, тъкмо преди треньорската промяна на Анте Шимунджа с Ивайло Петев. Смяташе се, че разградчани ще се обвържат с него до лятото, с цел да попълнят състава поради многото травми, които ги сполетяха в един и същи миг.

Кайсара стартира кариерата си Санто Андре, играе за КСА, Америка-СП, Жил Висенте (Португалия), Лудогорец Разград (България) и Шалке 04 (Германия), преди да дойде в турския футбол.

Сантос се показа ужасяващо за почитателите си в шампионата на Щата Сао Пауло в първата част от годината, завършвайки на 12-о място. Сега в Серия А на държавния шампионат Алвинегро Праяно, както е прякорът на отбора, е на 7-о място след 6 изиграни кръга и изостава на 5 точки от водача Ботафого (Рио де Жанейро).

Въпросният бранител Едуардо Бауерман беше фундаментална част за Сантос, записвайки 59 мача за по-малко от 18 месеца. Но се оказа, че е забъркан в абсурда за споразумяване на мачове в Бразилия, в който е взела участие много сериозна група футболисти. Сантос го в профил от тима до момента в който трае следствието.
 Български гении са най-скъпите играчи на Левски и ЦСКА
Български гении са най-скъпите играчи на Левски и ЦСКА

В Лудогорец, Ботев (Пловдив), Спартак (Варна) и Пирин са чужденци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР