Докато връстничките й си слагат хиалурон в устните и свалят

...
Докато връстничките й си слагат хиалурон в устните и свалят
Коментари Харесай

Любимка на Слави Трифонов няма време за гадже

Докато връстничките й си поставят хиалурон в устните и смъкват момчета в интернет, любимката на Слави Трифонов и цяла България - Крисия Тодорова се е отдала на ученето и музиката.

14-годишната тийнейджърка е същински образец за подражателство, защото учи настойчиво и изобщо не си губи времето с висене по заведения или в обществените мрежи, пише  " Телеграф ".

А повода Крисия да не върви по стъпките на Сузанита и Ивон Динева е тривиална. Момичето е затрупано с задължения и няма никаква свободна минута.

От два месеца надарената изпълнителка живее в София, откакто беше призната да учи в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ". Задачите й са се нараснали неведнъж, а свободното време от ден на ден понижава.

Крисия поотрасна и момчетата към този момент демонстрират внимание към нея, само че тя се държи дистанцирано. Младото момиче е същинска романтичка и има вяра, че когато порасне ще срещне огромната обич.

А до тогава не счита да обръща внимание на момчетата, които не стопират да й пишат в персоналните й профили, обяснявайки й се в обич.

Последната изява на певицата беше да снима фотосесия с алена рокля и ботушки. Модерната й визия й завоюва утвърждението на младите й фенове, макар че малко на брой дефинираха визията й като кифленска.

Мнението на болшинството е, че тя си построява облик на същинска холивудска звезда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР