Докато видим четвъртия и последен филм за Отмъстителите, остава още

...
Докато видим четвъртия и последен филм за Отмъстителите, остава още
Коментари Харесай

Издаде ли Марк Ръфало заглавието на последния филм за Отмъстителите

Докато забележим четвъртия и финален филм за Отмъстителите, остава още много време. " Отмъстителите: Война до безкрайност " се постара да зададе една дузина въпроси, а от идния филм чакаме отговори.


" Отмъстителите: Война до безкрайност " разруши всички върхове

Супергероите на Marvel са на върха

Но както към този момент казахме, ще би трябвало да изчакаме. Най-дразнещото е, че въпросният филм към момента няма даже публично заглавие, което би могло да ни даде някакви насоки. Тук идва и Марк Ръфало , който доста мъчно се сдържа да не издава спойлери.

Да, още преди да забележим " Отмъстителите: Война до безкрайност " Хълк, простете, Ръфало се изпусна по какъв начин ще приключи филмът. Това не е единствената изцепка на артиста и заради тази причина Marvel имат по-специално отношение към него, като наблюдават прецизно какво и къде споделя.

 Защо не видяхме Дедпул в
Защо не видяхме Дедпул в " Отмъстителите: Война до безкрайност "

А няма и да го забележим

Актьорът гостува на Джими Фелън в негово вечерно шоу и беше подбуден от водещия да издаде по какъв начин ще се споделя идният филм. Ръфало, естествено, не се сдържа и го сподели, само че доста комфортно думите му бяха цензурирани. Това провокира същинска стихия в обществените мрежи, където догадките започнаха незабавно.

i can read his lips "AVENGERS: ANNIHILATION "
— Aj Designs (@ajdesigns0220) 6 октомври 2018 година

Според някои, които са чели по устните на Хълк, той е е споделил " Отмъстителите: Унищожение " . Не сме сигурни по какъв начин са съумели в случай, че върху устата му се появи черна лента, само че си остава съмнение.

Други пък стигнаха по-далеч като си поиграха със специфична стратегия, която да в профил цензурата, с цел да се чуе какво споделя Ръфало.

This might not actually be the real #Avengers4 title BUT: put the audio from the Fallon/Ruffalo interview into Audition and tried removing the bleep using the spectrogram editor.

THE LAST AVENGER is what was said. pic.twitter.com/vzx23sJBNO
— Anton Volkov (@antovolk) 7 октомври 2018 година

Според Polygon, това е дело на Антон Волков, индивидът зад филмовия уебсайт Trailer Track. Та, напъните му водят и до резултат, който е... " Последният Отмъстител " . Уау, това ни отвя главите, само че не трябва да прибързваме, тъй като е доста евентуално всичко това да е било просто за шоуто.

Защото след заглавието Ръфало продължи да споделя какво ще прави Хълк, а не сме толкоз наивни, с цел да имаме вяра сляпо. Тези догатки обаче ще останат, до момента в който не забележим и чуем публично удостоверение от Marvel.

 Как ще приключват
Как ще приключват " Отмъстителите "

Хълк приказва по тематиката

А това може да се случи доста скоро, тъй като съгласно доста хора първият филмов откъс на кино лентата ще пристигна идващия месец, само че да забележим.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР