Докато Топ Гън: Маверик разбиваше рекордите на боксофиса през уикенда

...
Докато Топ Гън: Маверик разбиваше рекордите на боксофиса през уикенда
Коментари Харесай

Оригиналният Топ Гън се изстреля на върха на класациите за стрийминг тази седмица

Докато " Топ Гън: Маверик " разбиваше върховете на боксофиса през уикенда за Деня на паметта, истинският " Топ Гън " се изкачи на върха на класациите за стрийминг в Съединени американски щати тази седмица.

" Топ Гън " на Paramount Pictures от 1986 година, в който 23-годишният Том Круз е водач на военноморските сили Маверик, е най-популярното заглавие за стрийминг за седмицата от 26 май до 1 юни, съгласно данните на потребителите, оповестени от Reelgood. Освен това сега филмът е преди всичко в класацията за филми на iTunes на Apple в Съединени американски щати.

Оригиналният филм " Топ Гън ", в който вземат участие още Кели Макгилис, Вал Килмър и Антъни Едуардс, се излъчва на Paramount+. Обърнете внимание, че филмът беше свален от Netflix на 1 юни, когато стана наличен в Prime Video на Amazon. До петък " Топ Гън " заемаше четвърто място в класацията на 10-те най-хубави заглавия на Prime Video в Съединени американски щати, следвайки истинските сериали " Нощно небе ", " Външен обсег " и " Момчетата ".

 

 

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР