Докато СДС е с Лукарски начело, обединението на дясното ще

...
Докато СДС е с Лукарски начело, обединението на дясното ще
Коментари Харесай

Любен Петров за Фрог: СДС става партия на приятели и роднини

Докато Съюз на демократичните сили е с Лукарски отпред, обединяването на дясното ще е мъчно постижимо. Най-вероятно по тази причина Съюз на демократичните сили не взе участие в новия събирателен план „ Млада България ”. Това съобщи пред Фрог нюз някогашният стопански министър и зам.-председател на Съюз на демократичните сили Любен Петров.
Ако концепцията на „ Млада България” е да се прави нов Реформаторски блок със същите хора и правила, резултатът ще е същият. Ще има някой различен Лукарски, някоя друга Кунева и така нататък, по тази причина би трябвало да се търсят нови хора.

Десницата отвън Народното събрание би трябвало да се сплоти, тъй като има голям капацитет. Тъжното е, че хора които почитам, са афектирани на този и на оня. Докато ние се вършим на афектирани, други страни напредват. Не я виждам волята за смяна в Съюз на демократичните сили и тя замязва на една дребна партийка от вида другари и родственици. Ако нищо не се направи, тя се стигне до такава степен, че ще стане партия от един файтон хора.

Съюз на демократичните сили трябваше да направи конгрес през есента, с който да стартира нов политически курс, той обаче се провали.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР