Докато някои зодиакални знаци са педантични, слагат всичко по рафтовете

...
Докато някои зодиакални знаци са педантични, слагат всичко по рафтовете
Коментари Харесай

Кои са най-небрежните жени в зодиака

Докато някои зодиакални знаци са педантични, поставят всичко по рафтовете и лъскат всеки квадратен метър от вкъщи си, други наподобява от дълго време са се отказали от хаоса, който се случва в дома и живота им. Ето кои са те:

Телец

Въпреки обстоятелството, че представителите на тази зодия са крепко стъпили на земята, те не са се научили по какъв начин да поддържат ред към себе си. Те просто са прекомерно мързеливи, с цел да отделят време за разчистване, а когато вдъхновението въпреки всичко пристигна, Телците просто набутват непотребното в ъглите и не помнят за казуса за известно време. Докато безпорядъкът заеме цялото свободно пространство и е нужно да търсят някой, който ще сложи всичко на мястото си (те самите, уви, просто не могат да се оправят с това).

Лъв

Тези кралски особи знаят по какъв начин да работят, само че всичко, обвързвано с почистването ги прави унили. И в случай че в обществото се пробват да запазят мярката, то вкъщи се отпускат и оставят всичко да си върви от единствено себе си. Опитват се да не виждат разпръснати неща и отпадък, като се концентрират върху по-важните за тях дребни неща.

Водолей

За представителите на тази зодия креативната или битовата неразбория е норма. Когато за първи път влезете в къщата им, ще бъдете сюрпризирани от броя на дрънкулките и неразбираемите неща, които невероятният Водолей събира с такава непримиримост. Те, несъмнено, имат пориви да чистят, само че това, уви, не за дълго време.

Стрелец

Хиперактивните и общителни представители на тази зодия могат да си затварят очите за бъркотията, която царува в дома и живота им за дълго време. Те избират шумните празненства и срещите с другари повече от потребността от разчистване. Но когато нещата вземат сериозен поврат и хаосът на процедура изпълва всичко в близост, Стрелецът запретват ръкави и почиства, написа dariknews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР