Докато някои трейдъри и анализатори са доста оптимистично настроени към

...
Докато някои трейдъри и анализатори са доста оптимистично настроени към
Коментари Харесай

Биткойн: Този цикъл ще приключи с дъно около $12,000 – според популярен трейдър

Докато някои трейдъри и анализатори са много оптимистично настроени към актуалната пазарна фаза, други считат, че към момента не сме видели дъното, защото Биткойн е подготвен за още спадове.

Добре познатият криптотърговец Capo, който беше мечи надъхан към Биткойн по време на ралито му през 2023 година, неотдавна наруши двуседмичното безмълвие.

Capo напусна пазара, когато Биткойн доближи $40,000 през април предходната година, и от този момент поддържа убеждението си, че мечият пазар ще завърши с достигането на ново дъно от $12,000 за BTC.

В известие до почитателите си в Twitter Capo изясни, че преглежда неотдавнашното повишаване на Биткойн като рали по време на мечи пазар.

Той призна, че е сюрпризиран от мащаба на придвижването, само че счита, че то е било изкуствено надуто с BUSD и USDC .

Той твърди, че актуалната пазарна обстановка към момента е капан за бикове и че мечият му разбор към момента не е опроверган.



Capo прекара известно време надалеч от Twitter, с цел да избегне така наречен и означи, че в никакъв случай не е търсил популярност и не е проявявал пренебрежение към никого.

Той счита, че някои хора го подлагат на критика от злоба и злоба, тъй като той към момента е мечи надъхан и предвижда по-ниски цени.

Въпреки неотдавнашния отскок на криптовалутите, Capo остава уверен, че пазарът се намира в ясно изразен мечи тренд като ценовата му цел е $12,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР