Докато някои, опитвайки се да бъдат в крак с новите

...
Докато някои, опитвайки се да бъдат в крак с новите
Коментари Харесай

15 потребители показаха любимите си дрехи и обувки, с които не са се разделяли повече от дузина години

Докато някои, пробвайки се да бъдат в крайник с новите трендове, магазините за вълна търсят ултрамодни движимости, други просто отварят дрешника си, изваждат пола или пуловер, който от време на време е по -стар от тях самите, обуват го и ето – те са вкусни.

Гледайки рокля, която ще отпразнува годишнина през идната година, или ботуши, които са на 20 години, можем единствено да завиждаме на тяхната устойчивост и да бъдем сюрпризирани от последователността на техните притежатели.

Ние взехме решение да прегледаме дрешника си – може би има нещо добре забравено остаряло, само че в този момент съвременно и с тази публикация желаеме да ви вдъхновим да извършите същото.

„ Тази рокля е на 19 години.  Нося го всяко лято.  И не че нямам какво повече да облека, просто е универсално.  Все още не мога да намеря сурогат. ”

 Ти си магьосница, признай си.
Това е най -добрият комплимент за мен!

“Носех роклята на баба си на сватбената подготовка, в която тя се ожени през 1974 година ”

„ Сандалите костват стотинка, купени за едно пътешестване – за ликвидиране и изхвърляне.  Преживяхме толкоз доста неща! ”

Етикетът беше откъснат, несъмнено?   “Съставки: адамантинова забрадка, кожа на ледени тролове, митрил, конец от драконов косъм. ”

– Якето на дядо ми.  Закупен към 1980 г.  Намерих я на вилата, цялата оцветена и изцапана.  След първото измиване стана като нов.  Сега го нося на драго сърце ”

„ Вълнената рокля на баба ми от 50 -те години висеше в дрешника ми години и най -накрая я пробвах.  Приятно сюрпризиран! ”

„ Взех този колан от татко си.  Хубаво е да осъзнаеш, че носиш нещо, което е с 18 години и 11 дни по -старо от теб (ако е посочена датата на производство)! ”

„ Роклята на баба ми.  Носеше го на моята възраст. ”

“Имам тези ботуши от 2004 година и към момента наподобявам ужасно след всички тези години. ”

„ Закупен в България преди 20 години.  Оттогава те не са се трансформирали малко ”

 “А това са моите обувки, които са на 20 години. ”

Същата тениска с разлика 21 години

„ Как ви харесва това?  Очилата на някогашния татко.  Той ги дисектира млади в края на 50 -те – началото на 60 -те години.  Взех го в сбирката ”

Към тези очила би трябвало да има мустаци.

„ Мама купи тази рокля през 1991 г.  Казва индийският памук.  Нося го всяко лято, фотографирам се в него на всички почивки.  Цветовете не са избледнели, материята е като нова.  Явно ще го предам по завещание ”

„ Имам рокля, която прапрабаба ми купи през 30-те и 40-те години на предишния век, още преди войната.  Все още го нося.  Това е готино ”

„ Подарихме на майка ми блуза за 20 -ия й рожден ден и в този момент, 30 години по -късно, я нося! “

„ Аз съм в обичайната финландска рокля, която носеше прабаба ми.  Ушит е през 1936 година ”

„ Моят другар в роклята, която баба й носеше през 1945 година “

Имате ли обичани неща, които употребявате от години?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР