Докато ние се съобразяваме с капризите на времето (защото просто

...
Докато ние се съобразяваме с капризите на времето (защото просто
Коментари Харесай

Секси забавленията на Никол и Том

Докато ние се съобразяваме с капризите на времето (защото просто нямаме различен избор), други имат удоволствието да прекарват огромна част от дните си в много нищожно облекло. И на тях сигурно им е прелестно, а ние няма по какъв начин да не им завидим, като гледаме фотосите им.

Говорим за Никол Шерцингер и Том Евънс , които просто не пропущат опция да покажат тренираните си тела по бански или в някое спортно екипче. Показват ни и че са супер тандем както в заниманията, по този начин и в спорта.

Двамата най-обичат да упражняват в задния двор на дома, в който са свили фамилното си гнездо. А спортните си ритуали запечатват с някоя и друга шантава фотография, с която да ни припомнят за себе си, както и за това, че е ние е добре да се поразмърдаме през днешния ден, в случай че желаеме да изглеждаме най-малко малко като тях.

Другото обичано занятие на Шерцингер и Евънс несъмнено са разходките измежду природата - и те прилежно документирани, и те с допустимо по-малко облекла. Е, няма защо да им се сърдим, тъй като на черното не можем да кажем бяло - секси са, изключително в комплект .

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР