Докато феновете на бокса се чудят кога ще могат да

...
Докато феновете на бокса се чудят кога ще могат да
Коментари Харесай

Чарлс Мартин поиска да замени Джошуа за мача с Пулев

Докато почитателите на бокса се чудят по кое време ще могат да гледат конфликт за международната купа по бокс в тежка категория сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, други виждат опция в заплетената обстановка.

Американският боксьор Чарлс Мартин предложи да размени британеца на кръга и да се изправи против Кобрата в конфликт за пояса на Международната боксова федерация (IBF).
Пулев против Джошуа през декември 2020 година? Контузия на британеца още веднъж отсрочва срещата
Пулев е наложителен кандидат за купата, която е владеене на британеца. Първоначално мачът сред двамата беше плануван за 20 юни 2020 година, само че в следствие беше анулиран поради пандемията от ковид. Последните индикации са, че срещата ще се състои в самия завършек на годината.

Снимка: getty

Преди дни обаче Джошуа се появи на проява срещу расизма с патерици и шина на крайници. Това накара промоутърът на Мартин - Леон Маргулес, незабавно да предложи услугите на клиента си.

" Ако Джошуа е контузен и не може да пази пояса, а купата бъде овакантена, то ние имаме подготвеност да се надигнем против Пулев. Чарлс Мартин е във форма, подготвен е и чака такава опция. Чака я от доста дълго време ", съобщи Маргулес пред " Скай Спортс ".

Снимка: Getty Images

Мартин има в актива си 28 победи (25 с нокаут) и 2 загуби - от Адам Ковнацки през 2018 година и от Джошуа през 2016 година
Контузеният Джошуа се включи в шествие срещу расизма (СНИМКИ и ВИДЕО) То се организира в символ на митинг против дейностите на полицията в Съединени американски щати
" Мисля, че Чарлс може да победи Пулев. Мисля, че може да победи и Джошуа, в случай че се изправят един против различен още веднъж. Той е друг от това, което беше в предния мач. Ще настояваме, в случай че Джошуа оваканти купата на IBF, да се боксираме против Пулев за нея ", добави още промоутърът.

Именно Мартин е на трето място в ранглистата на IBF в тежка категория. Шампионът Джошуа е първи, а Пулев - втори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР