Докато Джо Байдън наближава първата годишнина от избирането му за

...
Докато Джо Байдън наближава първата годишнина от избирането му за
Коментари Харесай

The Hill: Облаците над Джо Байдън се сгъстяват преди първата годишнина от избирането му

Докато Джо Байдън наближава първата годишнина от избирането му за президент, подозренията замъгляват хоризонта му по всички въпроси, написа The Hill, представени от " Фокус ".

В тази връзка са застрашени два законопроекта, обсъждани от Конгреса на Съединени американски щати, които са в основата на законодателната стратегия, която той разпространява.
 Тексаският закон за възбрана на абортите - още веднъж в действие Тексаският закон за възбрана на абортите - още веднъж в действие
Апелативният съд в Тексас приключи краткотрайно правосъдното решение, забраняващо действието на закона за абортите. Съдът удовлетвори през вчерашния ден ве...

Американската стопанска система като цяло е на пътя към възобновяване, само че следващ тъмен отчет за заетостта в Съединени американски щати в петък раздруса този оптимизъм. Освен това на назад във времето стартира да се вижда казусът с инфлацията.

Докато броят на новите случаи на COVID-19 сега понижава след неотдавнашния скок на честотата на делта разновидността, идните зимни месеци към момента са изпълнени с заплаха.

Поне предходната седмица беше реализиран прогрес в повишението на тавана на държавния дълг и в предотвратяването на финансовите разтърсвания, които биха настъпили, в случай че Съединени американски щати се добилжат до банкрут в средата на откомври.

Временното съглашение, реализирано сред водача на болшинството в Сената, демократа Чък Шумър и водача на републиканското малцинство Мич Макконъл, значи, че битката ще се възобнови при започване на декември.
 Тръмп още веднъж нападна Байдън поради Северен поток 2 Тръмп още веднъж нападна Байдън поради " Северен поток " 2
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж съобщи, че е спрял газопровода " Северен поток 2 " и че актуалният президент Джо Байдън го е...

И всички тези проблеми се натрупат в същия интервал, когато известността на Байдън към този момент фрапантно е спаднала.

Неотдавнашно изследване на Университета Куинипак сподели, че известността на Байдън е спаднала до най-ниската точка през цялото му президентство: 53% от записаните гласоподаватели не утвърждават работата му и единствено 40% утвърждават активността му като държавен глава, се споделя в публикацията.

Демократите виждат бурна обстановка към Байдън и с неспокойствие чакат междинните избори през идната година. Партията, която има Белия дом, съвсем постоянно губи позиции на идващите междинни избори, отбелязва вестникът.

Сега демократите се пробват да защитят тясното си болшинство в Камарата на представителите и разделянето от 50 на 50 в Сената, където те имат болшинство единствено с помощта на решаващия глас на вицепрезидента Камала Харис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР