Докато БСП се разпада бързо и безславно, Корнелия Нинова си

...
Докато БСП се разпада бързо и безславно, Корнелия Нинова си
Коментари Харесай

Докато БСП се разпада: Корнелия си лъска имиджа с платени реклами по социалките

Докато Българска социалистическа партия се разпада бързо и безславно, Корнелия Нинова си заплати реклама във Facebook, на която се вижда по какъв начин деятели от столетницата прегръщат и целуват социалистката, видя Narod.bg.

На фона на грандиозните кавги, които сега се вихрят на „ Позитано “ 20, това решение за лъскане на имиджа на Корнелия е меко казано смешно.

В платената обява Нинова благодари на другарите и другарките, че не се предават пред компликациите и им пожелава да са здрави, смели и мощни, като ги твърди, че „ всичко ще бъде наред “.

Новините към Българска социалистическа партия от конгреса на партията този уикенд, на който имаше физически конфликти сред социалисти и опит за прелом, въобще не са розови.

Narod.bg напомня, че в събота Нинова изключи невиждано 14 души от партията, които по-късно заплашиха да я съдят. 

На пленума на Българска социалистическа партия съперниците на Нинова упорстваха в дневния ред да се включи точка за отстраняването ѝ, само че това не се случи. Те упрекнаха управлението в операция на броя на делегатите, както и в това, че има лист със възбрана за влизане в залата. Стигна се до крясъци и опозиционери даже излязоха на трибуната.

Реклама

Всичко това стана мотив по предложение на Таско Ерменков част от съперниците на Нинова да бъдат изключени от партията с формалния претекст, че с държанието си са нарушили „ положителното име на партията “, не работят за организационно-политическото единение на групировката и не извършват решенията на партийните органи.

Изключени от партията бяха Светлана Шаренкова, Ана Пиринска, евродепутатът Петър Витанов, Николай Бериевски, Петя Михалевска, Костадин Дурчов, Ленко Петканин, Атанас Атанасов, Петко Димитров, Валери Жаблянов, Ралица Андреева, Ваня Добрева и Мартин Жлябинков . Конгресът удостовери и изключването на Кирил Добрев.

Из цялата страна се хвърлят оставки – през вчерашния ден да вземем за пример кметът на Перник Станислав Владимиров напусна столетницата и бе последван от още 50 души от младежкото Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия към този момент не е майка, а мащеха на своите младежи . Партията, която постоянно е била притежател на революционни и солидарни хрумвания, на противоречие с несправедливостите и обезпечена отбрана за всеки, се трансформира в партията, която санкционира разликите с политическа гилотина “, се споделя в позиция на младежкото обединяване в партията във връзка изключените преди дни социалисти.

Още в събота вечерта оставка хвърли и някогашният министър на защитата Ангел Найденов. 

„ След днешното съвещание на конгреса на Българска социалистическа партия, след всичко случило се на него, след признатите решения и изключително след саморазправата с част от хората,имащи лично мнение и позиции разнообразни от тези на управлението, НЯМАМ МЯСТО в Българска социалистическа партия! Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия! Не е партията, за чието развиване и подсилване не съм жалил сили и време след “89 -та година, не е партията, която да загатвам с задоволство и очакване поради решения, политики и държание, не е партията с дух, правила и полезности, от които да не се срамя! След 43 години участие, от които 33 години в Българска социалистическа партия, ПРЕКРАТЯВАМ участието си в партията “, написа Найденов във Facebook. 

Вчера някогашният министър поздрави и актива от Перник, напуснал Българска социалистическа партия:
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР