Доживотен затвор даде днес Окръжният съд в Пазарджик на 42-годишния

...
Доживотен затвор даде днес Окръжният съд в Пазарджик на 42-годишния
Коментари Харесай

Доживотен затвор получи син за жестокото убийство на майка си

Доживотен затвор даде през днешния ден Окръжният съд в Пазарджик на 42-годишния Даниел Машев, упрекнат за жестокото ликвидиране насобствената си майка. Решението е взето от 5-членен състав. Обвиняемият е приет за отговорен в това, че на 30 септември 2022 година в гр. Пазарджик съзнателно е умъртвил майка си по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост. Наказанието е при при първичен специфичен режим на изтърпяване.

Съдебният развой стартира през май. По искане на подсъдимия и неговия юрист протече по кратко разследване, без разпит на очевидци и движимости лица, а вместо това са признати показанията от досъдебата фаза.

По време на процеса стана ясно, че мъжът е нанасял многократни удари по тялото на майка си с нож. След като тя издъхнала, я обезглавил със сатър. Занесъл главата ѝ в друга стая на фамилното жилище, а след това излязъл.

След ужасяващото закононарушение мъжът опита да се укрие, само че скоро по-късно беше хванат в близко село пред черква и с окървавения нож в ръце. Той е наркозависим, а допреди чудовищното действие е имал и други прояви на плашеща експанзия. Малко след залавянето му получи най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР