Договорката с нашите партньори беше реалистична и ние тръгнахме с

...
Договорката с нашите партньори беше реалистична и ние тръгнахме с
Коментари Харесай

Кметът на София В. Терзиев: Не може, докато търсим решение, други...

" Договорката с нашите сътрудници беше реалистична и ние тръгнахме с тази концепция господин Бонев да бъде ръководител на Столичния общински съвет. Продължаваме да имаме вяра, че той ще бъде добър в тази си роля. Оказа се, че казусът не е в него. Нито в егото му. Нито в това какъв човек ще се излъчим въобще. Проблемът е, че ние имаме кардинална позиция. За нас е значимо това какво повлича със себе си, сподели още сподели кметът на София.

 

" 13-и февруари идва скоро. Според доста от юристите има предпоставки за нови избори, в случай че до тогава няма определен ръководител и не стартираме работа. Надявам се, след още няколко кръга диалози, да успеем да се съгласим за човек, който да застане отпред ".

" Проблемът с осветлението не е решен - разяснява още Терзиев. - Но е едно от нещата, за което ние сме заложили съответни цели. Много наслоени проблеми има, доста недостатъци. Работим, с цел да отстраним всички тези бели петна, където не е ясно кой носи отговорност. "

" При последните две почиствания сме изчистили над 80% повече тротоари като повърхност в сравнение с, по всяко време било при снеговалеж от предходния мандат. И сме ги глобили повече. Упражняваме надзор. Резултати започнаха да се виждат. "

 

" Никога не съм имал никакви срещи и допир с хора с прякори - отговори на въпрос на водещия Терзиев. - Независимо дали е сметопочистване, или друга активност общината желае да е добър сътрудник, само че ще си отстоява във всеки един миг ползите. "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР