Догодина се очаква доходите да се повишат с поне 10%.

...
Догодина се очаква доходите да се повишат с поне 10%.
Коментари Харесай

Борисов: Очаква се догодина доходите да се повишат с поне 10%

Догодина се чака приходите да се покачат с най-малко 10%. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на юбилейния конгрес на КТ " Подкрепа ".

Бойко Борисов, министър-председател на България: Аз съм уверен, че и следващата година най-малко с 10% ще се вдигнат приходите. Години наред всички ние рекламирахме, че България е положително място за вложения, тъй като е евтина работната ръка. Е, това ни изигра доста неприятна смешка и пристигна време, в което това, което би трябвало да вършим, е да се покачват приходите.
Конфедерацията отбелязва 30 години от основаването си. Основателят на синдиката Константин Тренчев очерта три съществени казуса у нас - демографската рецесия, миграцията и влошения стопански стандарт.

От своя страна актуалният президент на синдиката Димитър Манолов акцентира, че ще се застъпи за бъдещето на комплекса " Марица Изток ". Той се разгласи срещу просветителния модел " парите следват ученика " и срещу въвеждането на нулевите трудови контракти. На събитието участва и президентът Румен Радев.
 КТ КТ "Подкрепа " отбелязва 30 година от основаването си
30 години отбелязва синдикатът КТ "Подкрепа ". На конгреса са поканени над 600 делегати. На събитието участва и президентът Румен Радев. Основателят...
Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ": За тези европейски избори е доста значимо да изпратим своите най-хубави представители е Европейският парламент. КТ " Подкрепа " има няколко избори по тази тематика. Ние бихме могли да подкрепим претендентите в някоя партийна листа, в което надълбоко се колебая. Подкрепа има и опцията да издигне собствен претендент самостоятелен. Но това са въпроси, чиито отговори ще търсим на работната среща на конгреса. Вероятно и по-нататък.Константин Тренчев, почетен президент на КТ " Подкрепа ": Според разнообразни източници средногодишно България напущат сред 30 и 50 000 български жители, въобще не засягаме етническата страна на въпроса. Социалният статус на българина също не дава съображение за оптимизъм, съгласно Евростат, съвсем 40% от популацията на България е на границата.Румен Радев, президент на Р България: Миналият век роди обществената страна, а през днешния ден последователно се сбогуваме с нейните постижения. Правата на трудещите се нуждаят от отбрана във всяка ера и във всеки обществен и стопански модел. И в това е призванието на синдикатите, а през днешния ден те претърпяват сложни времена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР